bajka-bajka Opublikowano 9 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 zostawiona tak na przyczepkę na pastwę gubię się wzrok tracę resztką sił w zadumie pełznę zadrwiłeś ze mnie nie potrafię podnieść się nie chcę, nie mogę brak mi tchu i wszystko sens gdzieś gubi za rogiem nie pojawi się tęcza wiem i niech to jasny trafi
zak stanisława Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 cóż to za pesymizm cię omotał bajko, tęcza - jak nie za rogiem to na rogu oka- ale kiedyś się pojawi, zawsze po deszczu! pamiętaj! pozdrawiam ciepło ES
bajka-bajka Opublikowano 9 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 bo to nam bylo obiecane.....hehee....ze po deszczu zawsze sie pojawi....tylko nie kazdy ja dojrzy.....pozdrawiam Cie Stasiu ;)
Tali Maciej Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 wiersz słaby forma rozenterowana treść banalna ja zdecydowanie na nie pozdrawiam
Julia Zakochana Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 niestety mnie też nie zachwycił :/
Gość Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 nie chcę, nie mogę, brak mi tchu. oj,nie. pozdr
fr ashka Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie podoba misie, poczytaj sobie wiersze, to misie do tej kategorii nie zalicza... pozdr, fr.ashka ;)
bajka-bajka Opublikowano 11 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2006 dziekuje za komentarze, pozdrawiam;)
Rekomendowane odpowiedzi