Julia Zakochana Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 a mojego też nie ma.... ale czy ktoś wie jaki mi na imię..... :>
Henryk_Jakowiec Opublikowano 4 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2006 Ja myślę, że Julia (jestem pewny raczej) ta co za Romeo jeszcze ciągle płacze.
Julia Zakochana Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nick może Cię mylić, nie takie imię moje. Beatą mnie ochrzcili, choć Julią być wolę.
Dorma Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja też jestem zielonooka. i uwielbiam zielone oczy i zielony kolor.. Ale o Dorocie nie ma wierszyka :(((((
Gość Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nick może Cię mylić, nie takie imię moje. Beatą mnie ochrzcili, choć Julią być wolę. ale Henryku Julia Cie obałumiła ha ha ha i dobrze ci tak ;)
Jego Alter Ego Opublikowano 6 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2006 ech ci ludzie to wredne świnie nie wspomnieli nic o Martynie :)
Henryk_Jakowiec Opublikowano 7 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No i proszę bardz0 mamy i Joasię tę cio to się sama w Kalejdoskop pcha cha się.
Miłka Maj Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 grabisz, grabisz sobie Heniu Violę postawiłeś w cieniu :(
Espena_Sway Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pewno, Karolinę też ;(
le_mal Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Heniu myśli,że Viola to w ogrodzie fasola Heniu! do roboty na tyczkach zawiś koty
le_mal Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Heniu mniema że Karolina na wszystkich się wypina a słodka Karolina to niezastąpiona dziewczyna
Henryk_Jakowiec Opublikowano 8 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Oj le malu, oj le malu popatrz tylko ile żalu poprzez glorię Karoliny w oczach innej jest dziewczyny.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 8 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przy Martynie tupet ginie w rupieciach lamusa, a knurowi też odeszła pewność i pokusa.
Gość Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 zaczynaja mi sie podobac te stwierdzenia ;P
Henryk_Jakowiec Opublikowano 9 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2006 To ty stwierdziłaś, że te stwierdzenia same się proszą do uwiecznienia i choć na końcu lecz nie po czasie w kalejdoskopie umieszczam Kasię. Pewna Katarzyna zwana też rocznikiem weszła w kalejdoskop do spółki z Henrykiem. Lecz proszę nie mylić bo do spółkowania i droga daleka i Kasia sie wzbeania.
Gość Opublikowano 10 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ostatni wyraz ci nie wyszedl Henryczku, ale to juz masz jak na patyczku. Klocic sie o rocznik nie bede lecz po smierci twej plakac bede.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 10 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2006 Kasiu jesteś bardzo cwana bo chcesz po mnie być chowana. Swojej śmierci nie znam daty lecz ty zbieraj już na kwiaty. Lub na wieniec lecz z wawrzyna, Henrykowi Katarzyna.
fr ashka Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 do rozważań chcę się wtrącić bo zaczynam tu w coś wątpić nie trakruje się Joanny jako drugorzędnej panny! wiele ona zalet ma czy ktoś tutaj o to dba? domagamy się wierszyka naszych zalet niech dotyka ;)))
Henryk_Jakowiec Opublikowano 14 Maja 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2006 Znam Joannę od aniołow, znam też tę co to z popiołow imię jej ruszyło w świat, ty tez znasz Joannę Darc. A dla ciebie ma Joanno czyś mężatką jest czy panną skoro mam napisać coś muszę poznać cię na wskroś.
fr ashka Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2006 czytaj wiersze które piszę mojej duszy to zacisze wprost nie bedę nic zdradzała tylko pana pozdrawiała! ;)
Rekomendowane odpowiedzi