Nechbet Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 tak pięknie wyglądasz gdy milcząco zgadzasz się na wszystko dzieli nas tylko dwutlenek węgla za krawędzią łóżka rozlewa się Hades tutaj biel łączy się z czernią gubisz linię życia dotykając nocy zamkniętej między lustrem a cieniem światło rozmywa się w okolicach ud jutro na kolanach przyjdzie nam prowadzić słońce
Espena_Sway Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 lubię czytać Twoje wiersze, ale tym razem jakoś mi się nie podoba. choć dzieli nas tylko dwutlenek węgla jest ciekawe zdrówka i serdeczności Espena Sway :)
Nechbet Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 jak widac po prostu nie umiem już pisać, ale ten wiersz jest dla mnie bardzo ważny, nie musi się podobać, hehe dziękuję Espeno za szczerość :* pozdrawiam cieplutko :-))
Ewa Jaworowska Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 ..światło rozmywa się w okolicach ud.. to może byc ciekawe????!!!!
Smok Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 momentem pachnie lekkim erotyzmem, wierszy o kobietach raczej wolę nie komentować bo można kogoś urazić nie znając, wydaje mi się, ze takie wiersze muszą tak wyglądać, takie słodkie, bo przecież kobiety o których piszemy są samą słodyczą i jak napisać inaczej? się chyba nie da pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi