mikołaj chrobochek Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 henryk jakowiec X 100
Henryk_Jakowiec Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Czas grudniowy dawno minął, i Mikołaj gdzieś zaginął, aż tu nagle na portalu patrzę, a on na ORG-alu zrobił dla mnie wizytówkę, 100 jakowców na złotówkę, a że złoto zawsze w cenie dzięki mu za przedstawienie choć nie powiem by z henryka było kawał ... holeryka.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Wyjaśnienie dla le mala, co chauturę tu odwala, w tym jałowcu śniło mi się, że widziałem cztery misie a to tylko był koala.
Miłka Maj Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. proszę tutaj delikatnie z naszą le mal - drogi panie bo ktoś jeszcze Henia przytnie i z owiecki jak zostanie;
zak stanisława Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 pewien pan z Wybrzerza wykosić nas wszystkich zamierza "limeryki" pięknie pisze ale ja już ledwie dyszę żeby mu coś odpowiedzieć mądrze składnie no i ładnie
Henryk_Jakowiec Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Chce niech bierze Miłka owce, ja zostawię sobie jaka, bo wiadomo owce płoche a ja wolę mieć chojraka.
Henryk_Jakowiec Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Nikt nie lata z kosą choć śmierć w oczy zerka, przyjmij dobrą radę pozbądź się lusterka. Bo miast przed lusterkiem stać - (a to nawyki) będziesz mogła Stasiu pisać limeryki.
Miłka Maj Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 mnie chcąc owcą uradować sobie raka w ściółce schował plączą mu się teraz nogi bo do tyłu jak rak chodzi :)
Stefan_Rewiński Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 przeczekajmy niech choleryk pouprawia se limeryk
Henryk_Jakowiec Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 mnie chcąc owcą uradować sobie raka w ściółce schował plączą mu się teraz nogi bo do tyłu jak rak chodzi :) Gdy połączę jaka z rakiem będę sobie władcą - Krakiem
Henryk_Jakowiec Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Pouprawia, potem zbiory zbierze, złoży do komory, i nie straszna mu posucha bo ma wrzucić co do brzucha, a zapasy to olbrzymie więc nie myśli dziś o zimie.
czarna Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 ot i wojna dziś z Jakowcem chyba jednak czarną owcę z ciebie zrobić chcą Henryku choć jak widzę w limeryki jesteś dość...zaopatrzony język tez masz naostrzony dzielnie stajesz w pojedynek mając bardzo hardą minę czy z wybrzeża czy też nie chcętnie czytam wiersze twe i tak sobie myślę czarno te kłotnie idą na marno lepiej się z humorem bawić niźli złośliwości prawić robię za negocjatora czas by sobie dłonie podać
Henryk_Jakowiec Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Nie po zdobycz tutaj wpadłem bowiem Henryk nie zamierza iść w utarczki nawet słowne bo nie robi za żołnierza chciał jedynie się zabawić zwykłym słowem, prostym rymem lecz mu warsztat podpalono i puszczono wszystko z dymem usiadł smutny na tych zgliszczach spopielonych limeryków wtem usłyszł słowa czarnej nie poddawaj się Henryku jakiś promyk bardzo wątły refleksami w jego duszy zaczął igrać i być może jeszcze Henryk w drogę ruszy po co siedzieć ma w ruinach gdzie prócz swądu rumowisko czas na nowo się odradzać - czarna, dzięki ci za wszystko.
Rekomendowane odpowiedzi