Edward Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Każda noc to koszmar gdy podchodzisz pod okno Usmiechasz sie niewinnie a ja cierpię... - jakże trudno jest zapomnieć Widziałam Cię wtedy gdy wychodziłeś z domu w czerwonej kurteczce w niebieskiej czapeczce - ah, jaki piekny widok Schowałam się za zasłonką ukryłam przed twym wzrokiem Wiem, że byś zawrócił ucałowałbyś mnie ciepło - nie pożegnałam się Codziennie recytuję piosenkę którą ty pośpiewywałeś Codziennie wspominam chwile spędzone na zabawie - siedzę i płaczę Więc wybacz, kochany że i teraz Cię nie żegnam Czując twój oddech zamykam okna Jeszcze się nie pożegnam Jeszcze nie teraz...
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 "Jak cwiczyc pamiec - zeby zapomniec?" Wiersz przegadany..
Witold_Adam_Rosołowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Edward - wiersz jak wiersz - ale cierpienie i piosenka to według mnie jakoś ze sobą nie współgrają - zasłoń zasłony tej Pani i niech spi jutro napewno inaczej pomyśli o tym facecie pozdr. W_A_R
BeZDoMnA_ŁzA Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 tu nie o faceta chodzi klaniam sie autorowi.. ..pozostawie bez komentarza... ..pozdrawiam...
Witold_Adam_Rosołowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jeśli facetem nazwiesz wiatr .... pozdrówka W_AR
Edward Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Racja... to nie o faceta chodzi... O syna...
Aki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Coś mi się zdaje, że podmiot liryczny wcale nie chce pożegnać wspomnień. No i nic dziwnego - jest ktoś, do kogo coś czuje, lecz nie potrafi ani przy nim zostać, ani od niego odejść... Im więcej razy czytam ten wiersz, tym bardziej mi się podoba. Znowu Ci się udało, Edwardzie - dobry wiersz:-)
Rekomendowane odpowiedzi