Zgłoś
-
Ostatnio w Warsztacie
-
Waldemar_Talar_Talar 17 857
gdy poczuje że już
że tylko dwa kroki
zapłacze a potem
życiu podziękuje
za drogi kręte -
świerszcza tęcze
za ból który
wiele nauczył
drzwi niepewnego
zamknięte - rodzinny
dom - chwile łez
szczerych i uśmiechów
gdy poczuje że już
nie ucieknę - dalej
będę sobą - się
nie zlęknę
3
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez KOBIETA · Opublikowano
@Leszczym wiem Leszczym, że robią;) Ale może kiedy nie mówią jaki miały cel oraz jak wypadłeś …to oznacza, że całkiem nieźle? :) -
Przez Lenore Grey · Opublikowano
Młodzieniec rozłożony na całej tapczanu długości, zajadał gruszkę — i z Czartem grał w kości: o miłość i piękno, i pieniądze z tych włości. Tak mijały miesiące i lata, aż zmęczył się Czart, co chyłkiem ulata. Różowe lica chłopca blade się stały, starte — a oczy jego Śmierć zostawiła — otwarte. -
Przez Leszczym · Opublikowano
@KOBIETA Mało tego robią ci różnorodne testy, ale myk polega na tym, że w ogóle nie mówią na co to jest test. Takich testów rozwiązałem w szpitalu już dwa i do dzisiaj nie wiem na co one były. Serio nawet tego nie wiem. I nie wiem, bo nie mówią wcale, jak w nich wypadłem. Naprawdę nie mam bladego pojęcia na temat. Kłopot też taki, że muszą w pewien sposób ci nie powiedzieć, bo inaczej test przestałby być testem. Ja nie widzę z tego wyjścia. Ale niech potem się nie dziwią, że nie wiem nic o sprawach medycznych i jestem w tym zakresie agnostykiem. I nie chcę tego wiedzieć, bo dla mnie tam za dużo jest zwyczajnie nakłamane.
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne