M._Krzywak Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Są w Krakowie dziewczęta, co mają piekne nogi uderzam w nie jak w mur, stwardniały jak słup soli sokole wytęż wzrok,ma wielkość czasem boli a łzy twoje ciągle kapią, zdradzają cię twe bogi a ja mam satysfakcje, a ty masz na łbie rogi...
Miłka Maj Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Michał torreadorem się staje rogatym i rogaczom ból zadaje
Stefan_Rewiński Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 gdybym miał chociaż dwa rogi tam, gdzie się zbiegają nogi to bym jednym baraszkował drugi bym na póżniej chował
M._Krzywak Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 morał płynie z tego taki gdzie dziewczęta, tam i draki...
Różowe Okulary Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 morał z tego raczej taki pełno draki gdzie chłopaki liczą swoje rogi niebogi i marzą w skrytości o natury obfitości mając ten róg na uwadze przestańcie-dobrze wam radzę! ;)
zak stanisława Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 gdyby Stefan miał dwa rogi co to chciałby w między nogi Krzywak chciałby ze dwa z soli co to gdy uderzy to nie boli dziwy będą się działy gdy te rogi będą u chłopców działały
M._Krzywak Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Jakby Stefan mieszkał w Krakowie to ja też miałbym rogi na głowie.
Ewa_Kos Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 lepiej nie wiedzieć co by było gdy byście mieszkali w wielkopolskiej wsi tu nikomu rogów nikt by nie wybaczył i jeszcze każdego ludek by oznaczył zakaz wstępu do ''kaplicy'' a mieszkanie do śmierci w piwnicy
Stefan_Rewiński Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 byśmy wtedy w tej piwnicy wyczyniali męskie modły baby wolne od spódnicy poczuć by się wolne mogły
M._Krzywak Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 ksiądz niegroźny gdy z okrzykiem na nas wartko leci groźnie wtedy to wygląda gdy kropidłem kropi - bo są dzieci ...
Miłka Maj Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 a ja Wam powiem: wszędzie są łosie bydło rogate samo się prosi by taki Krzywak z tym w kapeluszu dorwał raz po raz dziewoję w buszu:)
Miłka Maj Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 i jeszcze dodam - tak mimo chodem, że mazowszanki - cudnej urody:)
Miłka Maj Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. *wszelkie nadmierne podobieństwo do przewodniczącej stowarzyszenia hmm ...dzie wic ?- absolutnie przypadkowe!:))
M._Krzywak Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2006 zaraz, zaraz, jedna chwilka z kapeluszem to pomyłka...
Rekomendowane odpowiedzi