BeZDoMnA_ŁzA Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 szepty w kobiecość wplecione kroplami różowości księżycowej spowite rozkoszą płynącą uderzeniem otulone nagością i bezwstydem smakiem czucia drżenia pod naporem fali o ciśnieniu wydobytym z sita obiecującego orgazm spazmatycznie cudowny
Klaudiusz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 a ja jakoś nie mogę zaakceptować słówka "orgazm" w wierszach... nie wiem moze staroświecki jestem, ale nie wspólgra ono z moim poczuciem estetyki, tym bardziej w ustach kobiety... nie mówię, że robisz źle, ani tym bardziej nie próbuję Cię przekonać, żebyś to zmieniła... po prostu napisałem swoje spostrzeżenie (musiałem to z siebie wyrzucić...:) ) ale wiersz b. ładny... czytam i czytam i naczytać się nie mogę... i tak ciągle czytając dochodze do wniosku że on nie tyle dobry co świetny!!!! jest....
Piotr_Mogri Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 zbyt dosłowny Łezko... jak na takie uniesienie za mało magii pozdrawiam Piotr Mogri
BeZDoMnA_ŁzA Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 cholerka :(.. ..a ja tak myslalam ze wyszlo :( ech... ..dziekuje za komentarze :)
Gość Dee Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 A mnie wlasnie sie wydaje ze slowo orgazm pasuje, wiersz moze i doslowny, ale Lezko mnie sie podoba :)
anetzka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 A czemu omijać słowo orgazm-przeciez to tak,jakbyśmy omijali słowo miłość,erotycznie,sex-a może jeszcze stwórzmy liste słów zbyt dosłownych nie pasujących do wierszy,których autorzy nie powinni używać w swoich wierszach,żeby nie psuć smaku tym,którzy nie zastanawiają sie nawet przez chwilke nad wierszem-tylko dalej snują swoją bajke o idelanym wierszu,idelanej miłości,.idelanym języku ,itd.Kochana Łezko-jak dla mnie bomba. Słowa sa absolutnie trafne. pozdrawiam wzburzona światem ania
Klaudiusz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 to ja przecież mówię, że mi się wiersz bardzo podoba... a sam uważam, że w poezji nie ma i nie powinno być żadnych ograniczeń... ale akurat ten wiersz (przynajmniej dla mnie) jest wierszem subtelnym a słowo orgazm swoją dosłownością trochę psuje ten efekt...
okorinoko Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ..Subtelny Tęsknot Dotyk.. ..w Nocy ukryty.. ..i w Bezdomności.. ..co Ciszą.. ..i Niewidzeniem Czułym.. ..Obietnicę wypełnia.. ..Słowem mocniejszym.. ..jak Krzyk.. ..rodzony.. ..Pchnięciem ostatnim.. ..a Magią nie są Słowa.. ..przez Dotyk przeplecione.. ..to Ona - Nocą.. ..co wokół..
BeZDoMnA_ŁzA Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dee :) Aniu :)))))) Ewa :) Klaudiusz :).. ech.. dziekuje Wszystkim... ..okorinoko ..a Ty zasuwaj do dzialu debiuty a nie w komentarze.. ..czy Ty naprawde nie widzisz jak piszesz? :).. ..buziaki....
BeZDoMnA_ŁzA Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 i chce mi sie kontrowersji!!!..... ..ide teraz..pod to cos!!!!!ooooo
BeZDoMnA_ŁzA Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 oyey... ...tak mialo byc... ..po prostu tak.. ..potrafisz to uszanowac i zrozumiec?..nie pytam o akceptacje..tylko o zrozumienie... ..ponowie pytanie.. ..potrafisz?..
BeZDoMnA_ŁzA Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ech... ..wybacz.. po prostu opadly mi rece... ..juz nie bede tlumaczyc i dyskutowac... ..brak mi slow...
okorinoko Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Słów brak kiedy rozbiegłe krążą Pieszczot obrzędem
okorinoko Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ..to tylko jeden.. ..z licznych.. ..BeZDoMnA..? ..teraz 10-tka..? [sub]Tekst był edytowany przez okorinoko dnia 16-12-2003 00:06.[/sub]
BeZDoMnA_ŁzA Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 eee... teraz to chyba czas bylby na dwunastke... ..bo tak mi pasuje z obliczen....i nie pytaj jakich :P [sub]Tekst był edytowany przez BeZDoMNa_ŁzA dnia 16-12-2003 00:10.[/sub]
Rekomendowane odpowiedzi