Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

samotność
banalna nieskończoność
kiedy wisisz na czyimś ramieniu

samotność
osobliwa treść
płynnej masy
wylanej na skórę

samotność
kiedy odchodzi
tak zwyczajnie
zamyka drzwi

a w tobie
toną okręty

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @KOBIETA u mnie odwilż:) na parę dni ma tak być, później znowu mróz:)
    • mam egzystencjalne mdłości  pobiegłem na plac zabaw  wykrzyczeć cały ból  ale nie usłyszał nikt          nikt          nie dostrzegł    dlaczego potrzeba akceptacji  czyni nas śmiesznymi   dawne zaniedbania mają długie cienie ja tylko zbieram rozrzucone słowa  staram się dać im drugie życie         wczoraj grałem w klasy        dziś zdeklasowany uciekam   światłe wizje rozmyły się jak hologram na ścianie  parapety pełne niezapłaconych rachunków  wołają o pomstę do byłego listonosza   brudne buty stoją przed drzwiami  ze strachu przed kolejnym deszczem    gdzie w tym wszystkim radość          spokój i młodość                  gdzie nadzieja na lepsze jutro
    • Choć minęło kilkanaście lat To wciąż Cię kocham Sara Nasze spotkanie nad morzem  Wspólny taniec i pocałunki Wciąż pamiętam nas na plaży  Jak leżeliśmy razem na kocu  Spacery brzegiem morza  To utkwiło w mej pamięci  Nasza urocza noc u Ciebie  Pierwszy seks też pamiętam  Byłaś moim marzeniem  Przepięknym blond aniołem Moją małą blondyneczką  Cudowną słodką dziewczyną Pomimo, że po kilku dniach  Zostawiłaś mnie dla innego  To wciąż Cię kocham Sara Pamiętaj proszę o mnie
    • Super.   To są takie słodkie rany, być, gdy chłodno, przytulanym :-)
    • Dziwne. A czy jest wieś Tor?   Zarost Thora może zdziwić diabła (znaczy) wątłą kibić.   :-)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...