zak stanisława Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Pewna pani z Adelajdy prawiła wszystkim bajdy teraz w tym pędzie pełno jej wszędzie - może to ja a może ty?
Miłka Maj Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 ja dołączyć także muszę bez psikusów mam katusze smutasowe;
M._Krzywak Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 też na humor coś mnie bierze co by tu kąśliwie dodać że kapelusz na tej głowie Adelajdy już nie bierze ???
M._Krzywak Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 tak się składa, miłe panie krzywak zły jest niesłychanie i na przerwach,paląc faje je poetów na śniadanie :)
zak stanisława Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Michael smutny nie od dziś pewnie dopiekł mu jakiś Zdziś co to wszystkie rozumy zjadł i z wierszem do Zeta wpadł on to humor krzywo nadwyrężył mimo iz Michael się prężył pokazał, że wiersz jest do bani ale nie pomogła mu w tym żadna pani ręki nie podała i w tym rzecz cała
Ewa_Kos Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 jak się Michael pokłoni tej pani w pokorze ta pani mu wszystko wybaczy i pomoże zly humor od rana to straszna nowina tego nie wytrzyma trzeźwa dziewczyna a jak jeszcze choć trochę jest ładna wymienić faceta? trudność żadna
M._Krzywak Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 to nie gniewnej opini przyczyna ani tego, że recenzja była słaba jeszcze raz - uważajcie, moi mili i pzreczytajcie, kogo na śniadanie jada :)
zak stanisława Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 moich kości nie pożre nawet w złości mięsiwo łykowate twarde jak cholerka nawet sęp ostrodzioby w mym kierunku nie zerka pożyję - taka ze mnie twarda sztuka z zewnątrz, bo od serca każdy oszuka
Rekomendowane odpowiedzi