Katarzyna Zwolska Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 zegar- schemat życia bije nagle zgrzyt przychodzi Ktoś by wszystko naprawić odchodzi by zepsuć potem znów tak tak tak połamana kukułka koniec czas minął
pathe Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 zegar- schemat życia bije ten początek to jedyne co mi się podoba.reszta jest nijaka. nagle zgrzyt przychodzi Ktoś a ten fragment to mnie rozśmiesza;)
M._Krzywak Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 zegar jako motyw przemijania - temat stary jak świat, a tutaj ani forma, tym bardziej treśc go nie udoskonala. Słabo jak dla mnie. Pozdrawiam.
Alicja Najdowska Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 fajnie, ale wymaga dopracowania....
mikołaj chrobochek Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 słabiusieńko, jak dla mnie gniot. temat naprawde zgwałcony setki razy, a i ciekawe toto nie jest. pozdro:0
elza sta Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 ten zegar tyka ,,tyknął '' kilku..
Ewa Rajska Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 a może nie tak do końca o przemijaniu? o tym zgrzycie,który wprowadza w życie związek z drugą osobą? temat rzeczywiście wyczerpany, jednak nie wiem, co konkretnie, ale poo\doba mi się tu:) trzeba mimo wszytsko dopieścić. pozdrawiam ciepło ER
Rekomendowane odpowiedzi