Jil Jori Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 moje marzenia zastygły w poczekalni uczuc mrówką poczułam się będąc przy Tobie zapracowaną marną tyloma nogami nie nadążając dreptać oddalam się gubiąc chcę byc cieniem zawsze przy Tobie dreptac za kare poprzedniego bytu
Marian Koń Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 jak na debiut OK troszkę banalnie, pamiętaj że każdy wers powinien coś nieść naprawdę pojedyńcze słowa muszą być silny be stanowić odrębną myśl więc trochę można go przemodelować ale jak powiedziałem ładnie ... + pozdrawiam
Veronique Sijka Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 2x dreptać należałoby czymś zastąpić, bo razi i sprawia ze całość robi sie infantylna pomysł na +
Julia Zakochana Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 po tej masie, którą przeczytałam wyżej - to w miarę przyjemny oddech ;) nie jest źle - weź pod uwagę rady Mariana i V.Sijki - staraj się nie powtazrać słów. plussuje ;)
Alicja Najdowska Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 podpisuje się pod tym co wyżej...ja też plusuje
Alicja Najdowska Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :D:D
mikołaj chrobochek Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 nawet nawet. ciekawe toto, ja też pozdrawiam mrówkę serdecznie.
elza sta Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 opłacało się cierpliwie czytać w końcu coś na plusik
Jil Jori Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Dzięki bardzo za komentarze. To budujące. Poprawię się. Pozdrawiam.Jil Jori
Rekomendowane odpowiedzi