Miłka Maj Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 znana dość poetka wirusa dostała wszystko jej zginęło - a ona nam - cała; pewnie to Rewiński - ten od kapeluszy porwał naszą Stasię, by żak jej nie ruszył;)
zak stanisława Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 he he Miłko ty wisusie, ja tak na poważnie o tym wirusie ale może być, że to wina Stefana tego od kapeluszy z rondem pana a że dobrze sie skończyło, a przy sposobności są wiersze ale w odwrotnej kolejności
Ewa_Kos Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 coś mi tu nie pasi mówicie że odwrotny wiersz był dedykowany Stasi ? napisany był chyba z rana to wszystko podobne do pana Stefana
zak stanisława Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 stasi sie pokiełbasiło w innej kolejności imię z nazwiskiem Izie coś nie pasiło więc poleciałam do skrzynki z pyskiem i jak z tego wynika sama winna byłam zamiany nicka
Miłka Maj Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 wirus to sprawił że mamy dwie Stanisławy;)
zak stanisława Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 w wierszach jesteśmy już trzy dołącz do nas i ty!
Stefan_Rewiński Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zbieram do kapelusza wszystko co się rusz(ch)a do Stasi dodam Miłkę Le Malkę do Ewy i wyczaruję za chwilkę wiersze, gołębie, mewy wiosnę sprośną i chwilę radosną
Miłka Maj Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 mieszankę wybuchową stworzysz nad swą głową :)
Stefan_Rewiński Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 może jednak w uroczej ciasnocie jak w piwnicy z czerwonym winem odnajdziemy uśpione tęsknoty zapomnimy o zdradzie i winie
M._Krzywak Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Była miła Stanisława ludzi trochę pocieszała a po zmianiach się ostała ...Satanisława :)
zak stanisława Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 ty Michealu, nie znałeś mnie wcale stale i od zawsze kąsliwa byłam i jak mi mówią, się nie zmieniłam
Miłka Maj Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale sumienie nie zginie :)
M._Krzywak Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 gdy w smutku łez mój żal płynie a wiosna zamienia się w zimę gdy znowu dusza mnie męczy to jedna jest tylko nadzieja - kapelusz stefonatchnienia...
Rekomendowane odpowiedzi