Smok Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Wolno po cichu spacerują ciemne zaułki stare kamienice odrestaurowane czarnym cieniem wyglądają przez szklaną zasłonę szukając ścieżki po której wyjść mogą i wrócić ściskając ze strachem życie w zapomnianej spelunie zataczają się brudne ociekające papierosowym dymem robocze kombinezony przelewając w usta niespełnioną przyszłość snują opowieści o wielkich podróżach po kredytowych zeszytach zatęchłych barów gdzieś niedaleko w przerdzewiałym kontenerze potargany płaszcz odkręca pustą butelkę szukając na dnie uśmiechu z dzieciństwa w ciemnych uliczkach małego miasteczka pełzną duchy szczęścia raniąc własne marzenia
M._Krzywak Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Dobry Smoczy tekst - co by zrobic, co by mu piątki nie dac ??? Muszę cos wymyślic... Plus. Pozdrawiam.
Smok Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak na smoka przystało :)
mikołaj chrobochek Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 ciekawe, ale raczej plus, choć nie mój gust.
Nechbet Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 a mój gust jak najbardziej!!! znakomity, obrazowy text, pełen pięknych wersów ;-)))) brawo:) serdeczności:*
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Jest w tym wierszu taka lumpenproletariacka liryka - poszarzała, znużona, zarobiona i zapita. Atmosferę on ma. Ale nie sposób nie zauważyć, że większość sformułowań i metafor nie grzeszy oryginalnością. Ogólnie jednak na plus, zwłaszcza za "opowieści o wielkich podróżach po kredytowych zeszytach barów". Pzdr:)
Espena_Sway Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Qrcze Smoczku, zaskakujesz formą - ta tutaj jest bardziej moja :) choć ostatnio lubię teksty z interpunkcją. treść również dopracowani podoba mi się i plusuję z R. pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Rekomendowane odpowiedzi