zielonooka czarownica Opublikowano 30 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 [Tym, którzy nigdy nie śnią] Oko nie wystarczy aby widzieć błękitne róże w środku zimy łąkę las i rzekę w której tańczą srebrne duszki Ucho nie wystarczy by usłyszeć jasny śpiew motyli szept kwiatów głos który wzywa by poznać to co niepoznawalne Twoja myśl przyjacielu nie wystarczy by pojąć sen nie marę lecz wizję tego czego nie ma a jednak jest łąka śpiew motyli taniec wody i szept błękitnych róż
Beenie M Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2006 Chociaż to było do tych, co nigdy nie śnią, przeczytałam z przyjemnością. Ja akurat śnię, a bardzo często jest to morze i plaża. Może dlatego, że jestem zodiakalną Rybą. pozdrawiam i życzę cudownych snów
giga darejko Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Fakt , śniąc bardzo często poznajemy to co zdaje się nie istnieć :odrzucone z różnych powodów uczucia, upchane w podświadomość potrzeby, pragnienia...widzimy to czego nie widać...czasami dzięki nim odnajdujemy drogę...Mądrze dostrzegłaś i lekko przekazałaś ;) podoba mi się ;)
Rekomendowane odpowiedzi