Joe VVhite Opublikowano 27 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 doprowadza mnie myśl pewna do nienormalnego stanu. Nażryj się płocha strzygo blednięcia byle czym. Toczą pianę z ust śmiesznie trzepoczą skrzydłami tragedia ogarnia wszystkich widzów. Zadowolona? U won 1:0 z tą tylko różnicą że ja idę sobie kurwa stąd bo mnie znudziła rozciągłość zdarzeń. śmieszy mnie słońce na drzewach rozkołysanie chmur i zerwane połączenie z północą Sny dramatyczne wnioski Wiosna daleko umieram powoli I juz prawie Piorun przesunęło się na wschód rozciągła cisza stado sów. biorąc pod uwagę godzinę zapadnięcia się na dno i godzinę wynurzenia mojego ciała z flegmy Tak udało mi się wyciągnąć mądre wnioski. szeroka rzeka topielców droga kamienna milcząca nadal Boża nadal nadal opieka i powrót do domu
M._Krzywak Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Znacznie lepiej, gromy nie padna tym razem, wyrzucic tylko to "yes" z tekstu i jest ok :) Pozdrawiam.
_Mglisty_ Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Wiersz całkiem w porządku...przyjemnie się czyta...myślę, ze nie tylko ten jest dobry, ale reszta również :) Solidna wspołczesna poezja , czekam na następne ;) Pozdr.
Joe VVhite Opublikowano 28 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 :))) uufffff normalnie kamień z sciśniętego serca. pozdrawiam również:))))) ps: przepraszam za tamto M.krzywiak mam porywczy i wybuchowy charakter. za 23546 razem uda mi isę napisać dobry porządny wiersz. ps: pozdrawiam też Mglistego, jejku dziękuję:)))))) lalla az chce mi się skakać i pisać dalej !!
_Mglisty_ Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Przekleństwa właściwie użyte ( np. w celu ekspresji) moim zdaniem całkowicie pasują , zwłaszcza jesli mowimy o poezji XXI wieku ;) Hipokryzję i pseudomoralnosc schowajmy na bok :P Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi