Ewa_Kos Opublikowano 26 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 ale Wy jesteście nikt nie zauważył dzie wuszkę wcięło jakieś licho chyba jakoś nikt do tej pory się nie odważył zapytać gdzie ona? Może lis ją zdybał?
stanislawa zak Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 A ja wiem, że ty Ewuś wiesz, gdzie nasza dzie wuszka jest!
Ewa_Kos Opublikowano 27 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 nie nie dzie wuszka zdrowa i cala czekałam na znak cały dzień do książek się nam schowała widać że pracowita - nie leń rano się w końcu odezwała
stanislawa zak Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 jedno zmartwienie mniej a gdzie Miłka powiedzieć chciej!
Stefan_Rewiński Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 ech poeci jak dzieci to nie wiecie że obie były ze mną w świecie
Miłka Maj Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 jestem, już jestem i przyznać się muszę że nie jeździłam ze Stefkiem po świecie bardziej przyziemne to były katusze- reorganizacja w komputrze i necie :(( ps.ależ mam zaległości
Stefan_Rewiński Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bawiliśmy się w doktora każda macać była skora
annxxx Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 dzie dziewuszka? kiedys z ewa rwaly se jabluszka...
Ewa_Kos Opublikowano 29 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 jabłka z dzie wuszką kradzione smakują jak truskaweczki ( te z wiersza, kto nie czytał, to nie wie) jeszcze jak Stefan przyprowadzi żonę będziemy mieli kompot i naleweczki
annxxx Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 to gdzie i kiedy to spotkanko? na kolacyjke wpadne /i sniadanko/ chetnie tez spotkam z panem Stefanem bo czasem mam mysli nieuczesane
Rekomendowane odpowiedzi