kall Opublikowano 26 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 to nie pańska sprawa* - dziś mogę bawić się fioletem w różnych odcieniach zabarwiać słowa niczym poeta a wcale nim nie jestem - ja tworzę uczuciem wierząc w śmierć każdego drozda zatem proszę zapomnieć o wytartych słowach spacerach - to schemat zdobycia mężczyzny najzwyczajniej boję się stereotypów - księżniczek i białych koni bądźmy zatem - proszę pana naturalne i bez żadnych obietnicwypijmy za nas niech zapłonie szklanka pijmy za nas - niech się pali lód* ................................................... * fragment piosenki Agnieszki Osieckiej "Piękna nieznajoma"
Tali Maciej Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 całkiem ciekawy tekst, bardzo oryginalny i cytowane fragmenty też interesujące ja na tak pozdrawiam
M._Krzywak Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Pani Kall ostatnio błyszczy jek perła, nie, to teksty raczej :)_ Tak na całej linii. pozdrawiam.
Stanisław Kamykowski Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 muszę przyznać, że bardzo przyjemnie się to czytało pozdrawiam:-)
kall Opublikowano 26 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 mężczyznom wypowiadającym się powyżej serdeczne: dziękuję ;) prawda jest taka, że ostatnio nie mam czasu na pisanie. dlatego żeby już coś się stworzyło, potrzebuję wielkiej inspiracji. i taką właśnie jest piosenka ;) pozdrawiam kal.
stanislawa zak Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. popieram ja też, rzadko cię widujemy, ale się wytłumaczyłaś, wiosennie!
Rekomendowane odpowiedzi