stanislawa zak Opublikowano 25 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Poszłam do parku szukać pierwiosnków, a znalazłam rusałkę. Nie pytałam skąd tu ona - rusza się, łka? Gdzie spadnie jej łza tam fiołek natychmiast wyrasta. Wiesz? To była wiosna!
Kwiat Pomarańczy Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 cuz za tesknote obudzilas w moim serduchu, poruszyłaś tę strune która z takim utęsknieniem czeka na wiosnę, to jest najwarzniejsze kryterium a więc jestem na tak :)
Eugen De Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Poszłam do parku szukać pierwiosnków, a znalazłam rusałkę. Nie pytałam, skąd tu ona - rusza się, łka? Gdzie spadnie jej łza, tam fiołek natychmiast wyrasta. Wiesz? To była wiosna! Pozdrawiam w podszeptach wiosennych. Ładny klimat.
mikołaj chrobochek Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 taka do porusania? to fajna!
stanislawa zak Opublikowano 26 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 he he tak dla smiechu coś chciałam, ale dzięki Wam za odzew! Eugenie- jak zawsze pomocny! Chrobotku, tak do porusania, nawet do zerwania Kwiatku pomarańczy-dzieki pozdrawiam ciepło wiosennym deszczem, jednak wczorajszy wiersz poruszył serce wiośnie hi hi
Ewa Rajska Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2006 milutko:) tylko jak dla mnie- rusałka niebieska, wiosna zielona, rusałka wodna, wiosna roślinna:) ale niebieska jak wiosenny deszczyk, z wody, dzięki której mamy kwiatki, kwiatki dzięki deszcywkowi (i tak w kółko:) czyli jesteśmy w domu:D wiosennie się robi na orgu:) pozdrawiam cieplutko! ER
stanislawa zak Opublikowano 27 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 fiołek kwietniowy, lubię je Adasiu, to przenosnia: szukasz coś znajdujesz coś innego i tak sie cieszysz ztego co masz- jesli ktoś umie sie cieszyć, pa!
Rekomendowane odpowiedzi