asia błaszkiewicz Opublikowano 21 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 kolejna gałąź złamana dalej bezwładnie zwisa w trosce o życie soczyście zielonej trawy nie zgniecie przyjaciela żadnych więcej upośledzeń chyba że wziąć pod uwagę tego co siedzi na parapecie nucąc wiosenne melodie wyrywa biedronce skrzydełka
justyna nawrocka Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 dlaczego taki smutny wiersz w pierwszy dzien wiosny:) podoba mi sie,ale cos mi brakuje w puencie
asia błaszkiewicz Opublikowano 21 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 w puencie miało być: och jak przyjemnie, ale zrezygnowałam dzięki
Ewa Rajska Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 nie no lepsza nie trafna puenta niż żadna... a tu zdecydowanie coś trzeba dodać, bo wiersz bardzo mi się:) szkoda, że taki smutny, ale mio wszytsko wiosenny:) pozdrawiam serdecznie ER
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 urocze po prostu, naprawdę:) jestem za!
Jay Jay Kapuściński Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no tak, mogłem jaśniej się wyrazić - lubię takie finały. żeby rozwiać wszelkie wątpliwości - podoba mi się ten wiersz.
Ewa Rajska Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 o, Jay Jay :)dawno Cie nie było:)
Tali Maciej Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 a dla mnie to takie pisanie dla samego pisania nic nie znaalazłem dla siebie w tym wierszu pozdrawiam
pathe Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 śliczny obrazek.taki nasaczony sama nie wiem czym.czułością;)? chociaż początek trochę mi się nie podoba ale i tak jestem na +.
asia błaszkiewicz Opublikowano 22 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 dziękuje wszystkim, wiosenny buziak
Rekomendowane odpowiedzi