Leszek Opublikowano 20 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Dzięki czarodziejskiej różdżce, życie mogłoby być lepsze, świat się biedy mógłby ustrzec. Dzięki czarodziejskiej różdżce, zimy mogłyby być krótsze, szczęście by płynęło deszczem. Dzięki czarodziejskiej różdżce, życie mogłoby być lepsze.
Beenie M Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Gdybym takową posiadała, kilka spraw bym załatwiła (nie tylko sobie)...pozdrawiam serdecznie
Jacek_Suchowicz Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Dzięki czarodziejskiej różdżce, piasałbym dobre wiersze a złych - mógłbym się ustrzec a tak - piszę palcem po lustrze robie dziurę w puszce i może dam zarobić wróżce z ukłonem Jacek
stanislawa zak Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 dzięki takiej różdżce mogłabym złych ludzi się ustrzec pozdrawiam ciepło ES
Espena_Sway Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 dzięki takiej różdżce pewnie miałabym lepiej poukładane życie osobiste. pisała wiersze na najlepszym poziomie, rysowała piękne perspektywy i tańczyła sambę jak Brazylijka :D w ogóle wszystko byłoby pozdrawiam plusowo serdecznie cudnie Espena Sway :)
Leszek Opublikowano 20 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W naszym zwariowanym świecie taka różdżka przydała, musiałaby być w częstym użyciu żeby on znormalniał. Pozdrawiam cieplutko Leszek :) PS "nie tylko sobie" szczególnie mi się spodobało :)
Leszek Opublikowano 20 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jacku chyba będę musiał stale pisać choćby dlatego, żeby moje wiersze były inspiracją do tak miłych Twoich wierszowanych wpisów. Pozdrawiam serdecznie Leszek :)
Leszek Opublikowano 20 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stasiu, a który to śmiał coś Ci zrobić? Dawaj no go tu i bez różdżki poradzę. :)
Leszek Opublikowano 20 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ileż ambicji w Tobie jest Espeno. Podziwiam, ale uwierz, że i bez niej piszesz coraz piękniej. Co do życia i tańca to jeszcze wszystko przed Tobą. Pozdrawiam serdecznie Leszek. :)
amandalea Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 dzięki czarodziejskiej różdżce pod obłoki byś uleciał trosk wszelakich dziś się ustrzegł dzięki czarodziejskiej różdżce spełniłbyś marzenia wkrótce śmiejąc się z wszelkiego pecha dzięki czarodziejskiej różdżce pod obłoki byś uleciał ;) Pozdrawiam serdecznie :)
jacek_sojan Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 odrobina ironii zawsze dobrze robi; niezły tekst jako przerywnik w tomiku autorskim między bardziej poważnymi tematami; J.S.
Jimmy_Jordan Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Dziwny wiersz jak dla mnie może gdyby "czarodziejską różdżkę" nazwać inaczej, chociaż z drugiej strony sam nie znajduję nic lepszego. Kawałek z zimą jest najlepszy (może wkońcu ją przegoni). Pozdrawiam Jimmy Jordan
Leszek Opublikowano 22 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki powstają tak miłe odpowiedzi. Dziękuję i pozdrawiam Leszek :)
Leszek Opublikowano 22 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jacku aż nazbyt łaskawe dla mnie sa Twoje słowa. Dziękuję i pozdrawiam Leszek. :)
Leszek Opublikowano 22 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Triolet i dla mnie kiedyś wydawał się dziwny. Dzięki i pozdrawiam Leszek. :)
Rekomendowane odpowiedzi