Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Piękne.
Ten najpiękniejszy.
Mała uwaga, upraszczałabym na Twoim miejscu formę,
żeby czytało się te haiki prościej. Ten akuarat jest wg mnie idealny.

Czuć fascynację haiku. Pozdrawiam
Opublikowano

Piękne.
Ten najpiękniejszy.
Mała uwaga, upraszczałabym na Twoim miejscu formę,
żeby czytało się te haiki prościej. Ten akuarat jest wg mnie idealny.

Czuć fascynację haiku. Pozdrawiam
Pani Anno! No bardzo mi miło, że tyle dobrych słów tutaj słyszę! A to nauka dopiero! Ćwiczenia, ćwiczenia... Pozdrawiam

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• obudziłem się by zanurzyć w Tobie smakowałaś  jak bombay sapphire którego nigdy nie piłem
    • @aff tak, narodziny nowego człowieka.... to cud :)
    • Kochani, a to w wersji muzycznej: 

Głupawkę mam, to efekt. Odpiszę indywidualnie, ale póki co wyraz stanu na dziś. Tańczę do tego, można. bb
    • @beta_b Jestem pod wrażeniem tego porażającego i bardzo osobistego, jak sądzę, wiersza, jednego z tych, jakie się długo pamięta, Niesamowite są dla mnie szczególnie 2 pierwsze części, łączące opis z rozpaczą nadejścia tego, co nieuchronne.   Kiedyś, jak mój starszy kolega przechodził na emeryturę, Czech zresztą, powiedział tak: emerytura to nie jest zły okres, niestety ostatni. Wtedy coś mi stanęło w gardle i teraz też, jak czytałem twój wiersz.  Podsumuję, chatpeau bas - brawo sąsiadko, jesteś wielka. Pozdrawiam ciebie serdecznie. 
    • Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Niezwykła ilustracja. Robi wrażenie i słusznie interpretujesz, że rzeźbotwórczą rolę w tym m wierszyku odgrywa czas    Tutaj jest kwiat klonu, nie wiem czy zdążyłeś się w tym roku przyglądnąć. A tutaj moje tulipanki, które posadziłam w zeszłym roku. Dziękuję     Dziękuję   Mam nadzieję, że i w rodzinnym porodzie byłeś/będziesz uczestniczył, bo to niezwykle w życiu każdego człowieka Taki ... Ach uciekło mi to słowo, ale Ty już wiesz przecież :)   Natura, czy kobieta, wiadomo że to podobnie przeżywamy choć zdradzę, że to o innym zdarzeniu niż poród, pozdrawiam     Dziękuję ślicznie za piękny kobiecy komentarz
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...