Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Jacek_Suchowiczwczoraj zagadałam z fajną babeczką na przejściu dla pieszych, miała w ręku Elle i mówi, że to fajna gazetka, ciekawy papier i obrazeczki. Przechodząc z nią przez pasy, opowiedziała mi, że była w północnej części, spokojnej Majorki, kupiła sobie koszyk za 10 euro. Ja jej powiedziałam, że byłam też w Alcúdii, a ona alkudija, a to fajnie, bo na południu za dużo piją młodzi. I chciała mnie zabrać na tańce do domu chłopa, jest tam umówiona z jednym. Mogę określić wiek grubo po 65 a 70. Kobieta pełna pasji, pozytywnej energii i bardzo elegancka.
    • Witaj - fajnie piszesz -starość to nie kara to ciekawy stan życia -                                                                                                                    Pzdr.
    • Zabija rezygnacja. Zabija banalna codzienność. Zabija grafomania i epigonizm. Zabija samozadowolenie. Zabija egzaltacja. Śmierć jest nieczytelna, chwilami eksperymentuje, czasami przychodzi ostatecznie.      
    • Witam - a nóż się powtórzy -                                                    Pzdr.
    • @Stracony upić się poezją? To brzmi jak bardzo dobry plan :) @Waldemar_Talar_Talar a dziękuję, dziękuję. Dobrej nocy :) @violetta dziękuję, cieszę się, że się spodobał :)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...