Zgłoś
-
Ostatnio w Warsztacie
-
hollow man 1 267
@Berenika97 , ja nie mam odpowiednich słów wdzięczności i podziwu.
To jak Ty rozmawiasz z tekstem, jakimi ścieżkami podążasz, gdzie on Cię i Ty go prowadzisz - to jest coś absolutnie fenomenalnego.
Mieć Taką Czytelniczkę to honor.Bardzo zdolny ten czat ;)
0
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Nata_Kruk · Opublikowano
@Proszalny... zgodzę się, o bukszpanie ogrodowym pogawędzić można... :) @Berenika97... Twoje komentarze, to analiza niemal każdego słowa, celna i konkretna, i za ten trud wielkie dzięki. Gdy jest się bardzo długo w jednym miejscu, można co nieco zaobserwować, pomimo dłużyszh przerw... Bukszpan - dwa w jednym - pasował mi i dobrze czytasz. Chłód czasem potrzebny, ale nie tutaj na orgu, po co to nam. Mój "wymyślnik"... za_nie_uważy.. to może bardziej, że ktoś jest ..za.. lub.. nie, bo ma uwagi.. a słowa i tak "nie uważy" pomiędzy,... Komenatrze są fajne, to "nasza rozmowa"... a punkciki, cóż, także koryzystam, nie da się być wszędzie. Kalina po to, żeby mieć..linie.. a... być albo nie być... :) co by się tu nie działo, każdy ma własny tor życia, żeby na końcu... Natomiast otwarta, kulturalna krytyka może zbudować "mostek" do poprawienia się. -
Przez hollow man · Opublikowano
@Berenika97 , ja nie mam odpowiednich słów wdzięczności i podziwu. To jak Ty rozmawiasz z tekstem, jakimi ścieżkami podążasz, gdzie on Cię i Ty go prowadzisz - to jest coś absolutnie fenomenalnego. Mieć Taką Czytelniczkę to honor. @Annie Bardzo zdolny ten czat ;) -
Przez Annie · Opublikowano
nie trzeba czytać wierszy bo czat cię w tym wyręczy robisz tylko kopiuj wklej - wypluwa cały esej -
Przez lavlla nisu · Opublikowano
Wiersz-rozmowa, może wewnętrzne rozważania? Pytania, które warto zadawać, sobie też. Pozdrawiam w Dniu Poezji :) -
Przez Achilles_Rasti · Opublikowano
@violetta Dziękuję… nie potrafię pisać inaczej niż prawdą :) doceniam...
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne