Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnio dodane

• Ostatnie komentarze

• @Whisper of loves rain   Bardzo dziękuję!   Dziękuję za tak uważną i precyzyjną lekturę - to jeden z tych komentarzy, które uczą mnie czegoś o własnym wierszu. Cieszę się, że "przepisał ci świat swoim alfabetem" i finał z pękającą skorupą zadziałały tak, jak zamierzałam - bez patosu, ale z nadzieją. Co do "Kłamie!" - rozumiem tę uwagę. To był świadomy wybór, ten jeden moment, gdzie spokój pęka razem z bohaterem, ale doceniam, że zwróciłeś na to uwagę - to dokładnie ten rodzaj czytania, na jaki liczy każdy autor. Serdecznie pozdrawiam. 
    • @Berenika97 kiedy już zauważymy że coś więcej na tym świecie jest jak tylko IKEaaa nic do niej nie mam bynajmiej-:) zaskrzypi parkiet czasami jak teraz …jestem w miejscu gdzie „ coś ocalało” po człowieczeństwie  rodzi się nowe też dobre bo nas ludzi dotyka i nawet jak pęka ktoś zasiał ziarno przecież …wracam do Twego wiersza

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• @Aks dobra inżynierska diagnostyka ;)
    • Ciągle widze białe kropki na szkłach Zwłaszcza gdy patrzę w słońce Muszę jak najszybciej je przetrzeć Bo z nimi tylko w kółko błądze.   Są papierosy, szulgi, fajki i pety Są ludzie i parapety, niestety Wszyscy wokół pytają tylko kiedy, kiedy Ale przecież trzeba wiedzieć kiedy zejść ze sceny.   Zawsze coś muszę rozjebać lub zepsuć Zawieść jako syn, brat, chłopak albo super wnuk ale co na to stwórca, który sam zawiódł jako Bóg Więc nikt mi nie zarzuci, że stoję jak stół bez nóg.   Ja po prostu robię co mogę, a za to czego nie mogę przepraszam Nawet gdy proszą nie idę, więc nawet nie myślę by samemu się wpraszać Miało być tyle, jest tyle, chuj, że się pomylę, nie musi się wszystko zgadzać Nie każdego stać na fryzjera, więc musi sobie sam włosy z nerwów szarpać.   Posprzątam wszędzie, tylko nie pod odkurzaczem a za pożyteczne rzeczy wezmę się tylko czasem Poezja to jedynie zabawa wyrazem Zasłaniasz mi słońce, więc nie mów mi, że w grupie raźniej.   Życie jest obfite w lekcje Rozkosze, orgazmy, erekcje To jak robić zwłok sekcję By zdać z medycyny magisterkę.
    • @Sylwester_Lasota    Bardzo dziękuję! Serdecznie pozdrawiam. :)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...