Smok Opublikowano 14 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Mamie Kobieta mojego dzieciństwa wycierała wilgoć z mojej twarzy sama stojąc pod wodospadem trosk bukiety od życia więdły na jej dłoniach kryjąc je za plecami mówiła „nic się nie stało jest dobrze synu” potem chowała w kącie bezradność słonych powiek pewnego dnia mój brat wrócił do domu z mądrościami króla Midasa zostawił je na progu i nawet gdy ja się o nie potknąłem w jej oczach nie było nienawiści tylko smutek z lekkim uśmiechem który mówił - i tak was kocham – wybacz nam zmarszczki których Ci przysporzyliśmy
le_mal Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Wzruszyłeś mnie Smoku okrutnie. pozdrawiam ciepło:)
Smok Opublikowano 14 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuje, się na ten zimny dzień ciepłe pozdrowienia przydadzą :) bo u mnie śnieg znów spadł :(
Ewa_Kos Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 oj, żeby mnie taka przyjemność spotkała i syn mi taki piękny wiersz napisał...Może Dziękuję za miłe wrażenia i pozdrawiam ciepło. EK
Smok Opublikowano 14 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czy ja już wspominałem, że Pani Ewa to milusia kobitka jest? hehe :) również pozdrawiam.
Miłka Maj Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 'potem chowała w kącie bezradność słonych powiek'-bardzo się podoba :) Smoku, jesteś od niedawna z nami a dałeś się zauważyć; dla mnie + ale ja też mama, więc nie licz na obiektywizm /zresztą jeszcze przyjdą tacy, co pomarudzą/ pozdr./V.
stanislawa zak Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 oby synek nie tylko wierszem dał znac jak matkę kocha, jeśli tak, to tylko zyczyć sobie takich co to do łez matkę doprowadzą.... dobrocią i czułością! gorrrąco pozdrawiam- matka jakaś tam..
M._Krzywak Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 a ja się ponownie wzruszyłem. ale poważnie - mnie też się podoba. Może to chodzi o trafienie w pewną sferę, jak to nadmienil dzisiaj Oscar... Plusa masz. Pozdrawiam.
Smok Opublikowano 14 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 dziękuje za wpisy, też się wzruszyłem :) pozdrawiam
Piast Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Tak Smoku, już wspominałeś, że Pani Ewa to milusia kobitka jest. Jestem świadkiem... Mamom wszystkim to dedykuję, zgadzasz się? Twój wiersz dedykuję także mojej kochanej mamie, która już odeszła... Pozdrawiam Piast
Smok Opublikowano 14 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak najbardziej Piast, wszystkim Mamą, tym które są i tym których już niestety nie ma. pozdrawiam
Espena_Sway Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2006 Smoczku, ja się również wzruszyłam, ach pomyślałam o mojej kochanej mamusi :). oczywiście plusisko z R. pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
Rekomendowane odpowiedzi