Monika Katarzyna Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Natura to coś pięknego,Taka naturalna,Więc idę po łące,Podziwiam nawet niewielki kopiec kreta,Strumyk, który tutaj płynie,Śpiew ptaków siedzących na drzewach,i kamyk który podrzucam do góry.Nagle wszystko ucichło,słychać było tylko delikatny powiew wiatrubłąkajacy się wśród drzew.I wtedy, coś jak wielki ptak wpadło mi w ramiona.Upadłam.I nikt nie wie ze przytulałam śmierć.
Seweryn Muszkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 O. Widzę, że poruszyłaś fajny temat.Dokładnie, nikt nie ma pojęcia jak wygląda śmierć, czym jest i czy w ogóle istnieje.Możemy być radośni, zadowoleni z otaczającego nas świata...a tu boom. Koniec.Tylko obawiam się Moniko, że sam podział na wersy nie wystarczy, aby tekst nazywał się "wierszem".Może powinnaś spróbować sił w dziale proza?Pozdrawiam.
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 nie wiem co mam powiedzieć, ten kamyk podrzucony w górę, powiew wiartu, upadek, ogólny charakter zastosowanego słownictwa...mam bliskie skojarzenia, zbyt bliskie...
Kai_Fist Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 wyczuwam coś w powietrzu...czy ty mnie znasz?
dark_girl_x Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 CYTAT (Monika Katarzyna @ Jun 24 2003, 06:06 PM) I nikt nie wiem ze przytulałam śmierć. nie rozumiem czy to pomyłka czy tak ma być
Paulina Karpiuk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Tego tamtego, nie wiem co mam mysleć, niby ciekawy, niby zaskakujący ale jakis taki beż zasmażki
Rekomendowane odpowiedzi