Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Alicja_Wysocka bardzo piękny kawałek, nie znałam, dziękuję.  Mój taki żartobliwy ;) @Leszczym ależ nic nie szkodzi. Jest też prawdopodobieństwo, że mieszka i w Warszawie i w Poznaniu, a jak ma kaprys to może i w Londynie. Celebryci tak mają ;)
    • @Whisper of loves rain Ten wiersz to przemyślana gra oksymoronami, która buduje spójny obraz współczesności. Żyjemy w paradoksie i paradoks w nas.
    • Dla mnie religia nie jest już „prawdą objawioną”, tylko systemem uspokojenia lęku przed nieznanym. Wierzyłem kiedyś – więc wiem jak to działa od środka. W ateizmie nie widzę pustki, tylko uczciwość wobec tego, czego nie wiem. Nie oczekuję nawracania kogokolwiek – ale nie czuję już potrzeby udawania, że wierzę w coś tylko dlatego, że inni w to wierzą, że tak trzeba. I czuję się naprawdę wyzwolony. 
    • @MigrenaPoddaję się, bo w jednym jesteś nie do pokonania.! :))))) Wiesz w czym! :)))) 
    • moloch wstrętny jak potwór z chińskiego kobierca co przelewa się ciągnie w segmentach i wije pożerając zbolałych na nerwy lub serce albo tych którym znachor szepnął zasłużyłeś   tak więc leżę na plecach w rozpiętej koszuli jak Beduin pomięty pod płowym baldachem dochrapałem się wreszcie wakacji niedzieli i mam prawo do bycia podłym gorzkim capem   nie podnieca mnie kryzys na światowych giełdach szalejąca inflacja pożary w Maroko głód uchodźcy korupcja pandemia histeria ani to że świat tonie to też mam głęboko   nie bierze mnie ten system pikiety z flagami dieta bitki promocje te małe i wielkie gardzę wojną pokojem zyskiem ofiarami mam już dosyć każdego i nie chcę nic więcej
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...