Eugen De Opublikowano 8 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 patelnia dachu rozpostarte futerka smażenie kotów
Eugen De Opublikowano 8 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 patelnia z dachu leniwie leżą koty wiosenne słońce
Eugen De Opublikowano 8 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. EUGEN!!!!! Twoje haiku bynajmniej nie wywołuje wiosennego skojarzenia!! grrrr. szok ahahahah -we mnie wnętrze kuchni orientalnej Dzie-wuszko! Przecież haiku to daleki wschód! Azjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...... Pozdrawiam.
Eugen De Opublikowano 9 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Chodziło o wygrzewanie się kotów na wiosnę, na dachu! Nie smażenie.
Eugen De Opublikowano 9 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Cieszę się, że cię rozbawiła "smażalnia"! w samo południe dach zajęty przez koty wietrzenie zimy
Eugen De Opublikowano 10 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dwa światy ci ja mam, no i na pisanie mało czasu... Pozdrawiam.
Eugen De Opublikowano 12 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 nagrzane dachy rozpostarte kociska w słońcu wiosennym
Rekomendowane odpowiedzi