asia błaszkiewicz Opublikowano 7 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 nie potrafisz traktować o uczuciach miłość bębni trzema słowami wierszem
Ewa_Kos Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 oj kobieto! Pięknie dzie wuszko. EK
Eugen De Opublikowano 7 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2006 wałki na głowie ciało drży pod poetą to inspiracja
asia błaszkiewicz Opublikowano 8 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 ja tu jestem nowa i nie wiem za bardzo na jakiej zasadzie komentuje sie haiku? trzeba dopisać swój wytwór? (autorka)
Eugen De Opublikowano 8 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Nie, to nie jest obligujace! Mozna skomentować jak chcesz, ale często pisze się swoje haiku, które zainspirowane jest Twoim. ale Twój krótki wiersz ma mało wspólnego z haiku. Klasycznie haiku ma sylaby:5 7 5 i notuje sytuację jak migawka aparatu: tu i teraz, porę dnia, roku, i jak najmniej czasowników, albo wcale. Pozdrawiam.
asia błaszkiewicz Opublikowano 8 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2006 Dzięki, w sumie nie wiedziałam, gdzie ten wiersz wcisnąć
Rekomendowane odpowiedzi