Krzysztof Wysocki Opublikowano 1 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 Jedzie bimber aż spod Lwowa Zaraz będzie lepsza mowa Szybko napój łykam Oczy swe zamykam Znalazła mnie w polu krowa
le_mal Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 krowa bimber czuje kopyta swoje załamuje patrzy-co to za kaleka dam mu trochę mleka.
Krzysztof Wysocki Opublikowano 1 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 mleko bardzo dobre z rana krowa żywot mój uratowała przyjaciółką mą zwie się gdy znowu upiję się
Ewa_Kos Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 spróbujcie z krową dla draki bimber wyrzucić w krzaki poczekać i się przekonać czyja to dusza spragniona przyjdzie się nocą napić (?)
Krzysztof Wysocki Opublikowano 1 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 w krzaki nocą z krową ... wstyd zakryje bimber z Lwowa
Ewa_Kos Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 nie wiem czemu wstyd taki krowę zakryje noc i krzaki ale odpowiedź by była gotowa kto wam podkrada bimber ze Lwowa (?)
Krzysztof Wysocki Opublikowano 1 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 bimber podkrada wstyd który nie krowę lecz mnie zjadał będzie którego z pewnością noc nie ukryje (mnie rzecz jasna nie ukryje)
Miłka Maj Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 po co po bimber jeździć do Lwowa sąsiad w piwnicy dużo go schował:)
Krzysztof Wysocki Opublikowano 1 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 sąsiad już niestety mnie nie lubi drogę do niego żem wczoraj zgubił a że droga z Lwowa prosta to żem przy nie pozostał
le_mal Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 bryczka już gotowa pojedzie do Lwowa szykuj się woźnico wstyd zakryć baby spódnicą
Krzysztof Wysocki Opublikowano 1 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 tylko Lwów nie gotów spódnic ciągle mało by wstyd pozakrywało
le_mal Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 zwołaj baby z miasta usiądą na furę gdy bryka wysiądzie popchasz je pod górę
Krzysztof Wysocki Opublikowano 2 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 muskuł mój za mały by pchać te baby ale do bryki niech wsiadają dobrze w niej wyglądają
le_mal Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 wszystkie wystrojone makijaż staranny nim wsiądą do bryki to wylezą z wanny
Krzysztof Wysocki Opublikowano 2 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 to są takie malutkie panny skoro się mieszczą do wanny na taki ciężar sił mi wystarczy choć wygląd muskuła starczy
le_mal Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 zabierz te panny do swej kieszeni każda twe życie szybko odmieni jedna Ci będzie śpiewać piosenki druga wychwalać twe męskie wdzięki trzecia Ci zrobi na mleku kaszki czwarta poprostu biła oklaski
Krzysztof Wysocki Opublikowano 2 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 aż w końcu rozmyty poprzez zachwyty stanę się kaszką maleńką fraszką
le_mal Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 ..i Krzysztof Fraszka zmieni się w ptaszka:)))))))))
Krzysztof Wysocki Opublikowano 2 Marca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 pogoniła fraszka małego ptaszka do ciepłych krajów oliwnych gajów
Rekomendowane odpowiedzi