Tomasz_Biela Opublikowano 26 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 śniłem się klinicznie * jesteś mi bardzo mglisty jak daleko możesz się posunąć bym nie zauważył że poznałem – coś ulotnego ile musisz wykonać gestów bym rozpoznał cię wśród tłumu obcych gdzie zostawiasz wszelkie wątki za sobą aby rozdmuchać zagęszczenie chwil nie możesz ciągle być zrównany z ziemią a jeśli ludzie to „cyklon B”
Noe-Gd Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 wiersz marny ,a prb. go podciągnąć lokomotywą w postaci cyklon B - sądzę ,że na to trudnoz znaleźć określenie... ps. niebawem napiszę wiersz ,o którym myslę od jakiegoś czasu - traktujący w pewnym sensie o sprawach z dziedziny cyklon B , i wtyedy mi nie pisz złosliwie ,że ci to napisałem.
Tomasz_Biela Opublikowano 26 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no dzięki za opinie bywaj
Noe-Gd Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Oto komentarz pana Bieli u mnie - Noe-Gd napisał: Po Różewiczu Warkoczyk , za który niegrzeczni chłopcy pociągali dla zabawy na podwórku i w szkole, pozostał w mojej pamięci na zawsze, leży na półce, obok mydła dr. Spanera i karceru ub z miejskiego aresztu . Bywają dni ,że dzieci Zamojszczyzny , biegają między półkami mojej pamięci i krzycząc wniebogłosy wdrapują się na najwyższe półki – szukając matek, które już dawno przestały płakać. Noe-Gd Gdańsk 26.02.2006 /22.26 [email protected] Jutro chyba to wkleję - temat poważny - proszę o powagę. co to ma kurwa być kolejna kurwa prowokacyjna historyjka którą czytasz kolesiowi który robi ci loda albo uwodzisz tak małe dziewczynki a potem bijesz maltretujesz co ty masz człowieku w głowie kuuurwa :( rozumiem to jest internet wszystko wyjaśnia eh -------------------------------------------------------------------------------- Dnia: Dzisiaj 22:33:45, napisał(a): Tomasz Biela C mnie. :
Tomasz_Biela Opublikowano 26 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kuuuuuuuuuuuuuurwa wypierdalaj tojest komantarz blebleble kurwa masz najebane facet masz najebane wyprowadzasz mnie z równowagi i to w stopniu już najwyższym spal kurwa sobie monitor spermą swoją albo i zwierzaka którego maltretujesz i policjanta itd kuuuurwa aaaaaaaaaaaa nie no jak tu spasować
Dora Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Tomaszu chodź na kielicha, przejdzie ci gusz;)
Nechbet Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 przemawia do mnie Twój wiersz Tomaszu każdym slowem, zmusza do zatrzymania i refleksji, az cos dziwnego poczulam w srodku, pieknie ;-) zycze cieplego dnia, buziak:*
M._Krzywak Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Tomku - nastrojowo udało Ci sie wejśc w ten sen. Puenta rewelacyjna. Zdecydowane tak. Pozdrawiam.
stanislawa zak Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Tomeczku, ignoruj faceta, on nie nalezy do nas, więc po cóż się nim dener. wiersz ciekawy, wywołuje emocje(jak sam zauważyłeś u nieszczęsnego N,) pozdrawiam Cię gorąco!
Espena_Sway Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Tomek dziękuje serdecznie wszystkim za komentarze i pozdrawia. dodaje, iż nieprędko wróci na forum Espena Sway
teraa Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 jeśli rozumieć to po słowach. od pierwszego wersu, gwiazdek i dalej - o gejach. takie prawa pisania.
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Początek mnie nie przekonuje, reszta tak.. zakończnie dziwne. pozdrawiam /Arek
Rekomendowane odpowiedzi