Piotr Łyczakowski Opublikowano 24 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Wyobraź sobie uczucie... Wyobraź sobie że boli Czujesz w sercu ogromne kłucie Ogarnia Cie żal,świadomosc niewoli Uciekają myśli Mija Ci wszelka ochota To czas w którym myślisz Jak bardzo boli tęskonta.
M._Krzywak Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 no nie, Pan chce kase sprzed nosa zwijac ? nie dla konkurencji :) dobrrrre. pozdrawiam.
stanislawa zak Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 tak dobre jak tęsknota do knota, he he
Roman Bezet Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 "Cie" ogarnia? bo mnie nie ;) dyg b [color=red]Q[/color]
czarna Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 jakieś kłucia mam i bóle żal się też pomiędzy pląta serce wali jak młot-[tylem] kiedy biorę wydruk z [tęs]-konta
Dora Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Tyłek boli mnie wyobraźcie sobie dostałem z kopyta gdy dałem klapsa krowie
Rekomendowane odpowiedzi