Władysława Wawrzyniak Opublikowano 24 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Nadzieja Dobrze ją mieć i czekać na coś konkretnego, bardzo w nią wierzyć i chcieć i oczekiwać coś określonego. Lecz,jesli czekamy na coś bardzo długo, a to nie przychodzi do nas nie wiedzieć dlaczego? to wątpliwośći sączą się wielką strugą drążąc w naszej wyobrażni wizję czegoś niedobrego. Czegoś niezdrowego,niedorzecznego, czegoś bezmyślnego,strasznego, czegoś nawet nieokreślonego, czegoś,co nas martwi i popycha do nieznanego. Mieszkowice.dnia 21.06.2004 r,godz:20;20-20;40 WaW
Roman Bezet Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 oczekiwać coś konkretnego piękne! I ogólnie cały wiersz jakby wprost wyjęty z ust Stefana (on jest w tym wyjętkiem - miszczem!). dyg b [color=red]Q[/color]
Władysława Wawrzyniak Opublikowano 24 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Dla Romana Bezet- ja oczywiście wiem o co mi konkretnego mi chodzi,ale proszę napisac o jakiego Stefana Panu chodzi?WaW
Roman Bezet Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mi chodzi, proszę Pani, o Pana Stefana R. (autora cyklu wierszy spod budki, w których peelem jest pan Rewiński). A to "coś" może Pani dookreślić jakoś bliżej? Bo chyba nie chodzi o "konkretnego" (tak się tylko zamyślam) pzdr. Roman B.
Stefan_Rewiński Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mi chodzi, proszę Pani, o Pana Stefana R. (autora cyklu wierszy spod budki, w których peelem jest pan Rewiński). A to "coś" może Pani dookreślić jakoś bliżej? Bo chyba nie chodzi o "konkretnego" (tak się tylko zamyślam) pzdr. Roman B. To oczywiste Romanie, że autorce idzie o mnie. Zabrałeś mi Ewę, zostaw chociaz Władzię.
Stefan_Rewiński Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 WIERSZ DLA WŁADYSŁAWY wiesz pan panie rewiński ta Władzia co do pana wiersze pisze na orgu panie to jakaś nowa dziwne rzeczy wypisuje ale ładnie idż pan w to to jakaś ładna baba tylko uważaj pan na Bezeta bo panu jak te Ewę z Łodzi sprzed nosa panie rewiński
Jimmy_Jordan Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Doceniam intencje autorki, ale rozmijam się z opiniami adoratorów. Czasami poprostu, jeden wiersz się podoba a drugi nie. Pozdrawiam pani Władysławo Jim Jordan
Władysława Wawrzyniak Opublikowano 26 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2006 Dla Romana B.Nie znam wierszu spod budki,co to jest " peel",nie znam Pana Stefana Rewińskiego,chyba logiczne , że to coś to nadzieja,prawda,pozdrawiam. Dla Stefana Rewinskiegiego- Jakaś dziwna polemika wierszami pomiędzy Wami panowie, ale to wasz problem, panie Stefanie proszę o trichę delikatności ja pana nie obrażam i proszę o to samo pana , o key.pozdrawiam. Dla pana Jimmy Jordana-dziękuję za docenienie moich intencji, ja również rozmijam się z opiniami takich "adoratorów", oczywiście ma pan rację bo nie wszystkie wiersze moga nam się podobać,bardzo serdecznie pana pozdrawiam,Władysława
Roman Bezet Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cool ;) Grunt to pisać dobre wiersze, nie Jimmy? ;D pzdr. b
Rekomendowane odpowiedzi