Tomasz Torn Opublikowano 23 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Poprzez ciągi niedopatrzeń zobaczyłem ciebie Mimo mnie ktoś pyta, powiem mu - nic nie wiem Nie tłumaczę gestów, nie wiem co to słowa Zasłuchany w ciszę, kocham wciąż od nowa Pozapatrzaj jeszcze w jeden słodki świt A zatrzymam powietrze, by nie mówił nikt W jakimś słodkim gnieździe ponazywam ciebie Byś mi mogła wyznać - "nic o tobie nie wiem..." Byś mi mogła słowem, a lepiej milczeniem Poprzetykać chwile złotym swym istnieniem Popatrz, tam, za nami nieznajomy świt Zostań jeszcze chwilę i już nie mów nic
Jimmy_Jordan Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 nie mam żadnych pretensji, a nawet powiem - na poziomie. Szacunek J J
Chuck Norris Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Na poziomie ziomala ;D Konkursowa hała. "A zatrzymam powietrze" - to skąd tyle słów? Nielogiczne, nie można mówić bez powietrza. Nie mów już nic - zakończenie dla autora buahaha
Roman Bezet Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Czysty [color=red]Q[/color] dyg b
Rekomendowane odpowiedzi