Raphaelek Opublikowano 22 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Pragnę oddać Tobie piękną rzecz Która zmieni Twe życieGdy nią potrząśniesz – uśmiechnie się do Ciebie Bo smutki stronią od radości Gdy sobie o niej przypomnisz – zabłyśnie Bo światłość jest pewniejsza, niż mrok Patrząc w nią – zobaczysz szybko całe piękno świataOdlecisz w idealny świat, który stworzyłem dla Ciebie w sobie Tam można ogarnąć chwilę – ale ona nie ucieknieMożna nią obracać, bawić się niąTam wszystko jest pewne Wszystko ma swój porządekMożna się poczuć jak dziecko Bo czasy z dzieciństwa przez nas pamiętanesą zawsze idealne – ale nigdy nie powrócą Jednakże tam – można cieszyć się nimi bez końca Świat dzieci jest beztroski, idealny Nie ma w nim problemów Stworzony jest z piękna ludzkiego umysłuKlucz do tego świata nie jest głęboko schowany Owa rzecz niosąca zmiany jest blisko Ale ma określonego adresata I tylko Tobie mogę go oddać Tak więc ofiaruj mi swe dzieciństwo Ja oddam Ci moje I razem na nowo stworzymy Piękne wspomnienia-marzenia Aby idealność trwała dłużej
Klaudiusz Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 to dopiero ambicja - chłopak w dwóch konkursach naraz startuje :D
Roman Bezet Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Popierajmy młode talenty - niech się młody uczy z dobrych przykładów. [color=red]Q[/color] dyg b PS. Jeszcze go wyśle kiedyś na konkurs do wiadomego radyja ;)
Rekomendowane odpowiedzi