Marta Maćkowska Opublikowano 18 Lutego 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 nie powiem że kocham jeśli nie będę pewna że jesteś rozwiązaniem mojego równania limes przy ja dążącym do szczęścia musi być równy ty z powyższych faktów wynika że musisz należeć do zbioru ludzi rzeczywistych c.n.d.* (*c.n.d. - co należało dowieść) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quimeen Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Gdyby nie było o miłości było by fajne. :) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz_Biela Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 szkoda że nie o mnie :P czyżby jakaś znjoma wielbicielka :P:P a wiersz no trochu nie tak :| bywaj :> :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta Maćkowska Opublikowano 18 Lutego 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. eh, mowilam juz ze wiersze pisza poeci, matematycy pisza notatki :P nie oczekuje super opinii, bo nie znam sie na poezji. notatka jest o tym, co jeszcze sie nie zmaterializowalo :P bywaj :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nata_Kruk Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Jak na matematykę serca.. całkiem fajnie..:)... pozdrawiam..:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Espena_Sway Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 witaj Marto:) widzę, że debiut. cóż, przyznam, że nie taki zły. pomimo, iż jest temat miłośći, to jednak napisane jest z pomysłem. kwestią estetyki jest zmiana wersyfikacji, ale tego to ja się często czepiam ;) pozdrawiam serdecznie, życzę dużo samozaparcia i sukcesów Espena Sway :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi