fizyk Opublikowano 15 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 Budzą mnie nocne koszmary krzyk już niemych ludzi z innego świata to tylko sen Cierpie bo cierpiały miliony bezsensu bo tak wypadało ślepy los w złym miejscu niewłaściwy czas Posłuchaj to głos tych co odeszli życie zamienili w szelest banknotów po cichu z ręki do ręki przelała się ludzka krew Wiem ty śpisz spokojnie morderco niewinnych dusz srebrne dukaty są twoje przekupisz śmierć - twój błąd Jesteś panem cierpienia przelejesz niejeden puchar krwią wylejesz wiadra słonego potu ludzi pracujących gołą ręką Nie ma równych i równiejszych mylny pogląd na szczycie sprawiedliwy sąd będzie brama przyciśnie ci palec Popatrz im w oczy widzisz nie nie umiesz dusza to dla ciebie labirynt zagdka ludzi kochających Przyjdzie czs zapłaty na końcu końców dni świat wie że to ty Lucyfer przyniesie ci medal
Nata_Kruk Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 w drugim wersie pierwszej zwrotki, "juz" chyba nie jest potrzebne.. poza tym.. krzyk niemych ludzi..?... kłóci się to...Generalnie jako przepowiednia.. nie za bardzo mi sie to podoba.. przykro mi.... jest za dużo mocnych stwierdzeń..... aż za.. jak dla mnie.. Kilka myśłi można by uładzic, ale już nie jako.. przepowiednia.. Tyle moich słów..... Pozdrawiam..:)
Cassiel Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 Szkoda czasu na to by wyliczać - wrzuć do 'warsztatu' Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi