Luthien_Alcarin Opublikowano 14 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 mieliśmy uczyć się ciszy powoli jak ślimak uczy się ziemi ale wtedy nie wiedziałam o spiralnej skorupie która zakręca w głowie mimo że oddziela od wnętrza – jest mięsiste (a mięsem się nie rzuca - a więc sobą też nie wolno częstować spontanicznie) a ty wbrew temu pokazałeś rogi leniwie jakbyś nie był pewny czy to już wolno obnażyć nieciekawość siebie zaczynam powoli rozumieć że cisza nie czeka ona na karku usypia jak winniczek na liściu sałaty syta chrapie mi do ucha to wtedy słucham jej tak chciwie nawet gdy wadliwie niepozorna
Stefan_Rewiński Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Będę się uczył pisać wiersze z Twoich wierszy.
Espena_Sway Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 bardzo sprawnie napisane. podoba mi się klimat i wieloznaczność odczytu. jestem na tak pozdrawiam serdecznie Espena Sway :)
stanislawa zak Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 taak, wieloznaczność daje do myślenia-super. pozdrawiam
Nata_Kruk Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Jeśli brać pod uwagę cały tekst, świetnie dobrany jest tytuł... W sumie, dla mnie ,można by tez pominąć nawias.. ale ta wieloznaczność w odczycie.. jest dzięki niemu jeszcze większa.... Pozdrawiam..:)
Luthien_Alcarin Opublikowano 14 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 przepraszam ze masowo:ale równie ciepło dziekuje za wsyztskie opinie:) (Stefanie tylko nie nadwyraz bo mi z rumieńcami nie do twarzy) ... Pozdrawiam Agata
Agnes Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 ostatnio preferuję inny styl pisania, mniej metaforyczny, jednak tu muszę przyznać że widać WARSZTAT, Agato, naprawdę sprawnie i wieloznacznie (pewnie ktoś już to pisał, wybacz nie czytałam komentarzy). mieliśmy uczyć się ciszy powoli jak ślimak uczy się ziemi możnaby to potraktować jako wspaniałą miniaturę, zabiorę sobie jeśli pozwolisz?:) pozdr. a
Amras_Elensar Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Hej!!! Wracamy do najwyższej agatkowej formy:D Świetnie. DObry koncept i wykonaniemieliśmy uczyć się ciszy powoli jak ślimak uczy się ziemi zaczynam powoli rozumieć że cisza nie czeka ona na karku usypia jak winniczek na liściu sałaty a te dwie strofki sa piękne;D Pozdrawiam Ae
Luthien_Alcarin Opublikowano 14 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Agnieszko miło mi ze to wlasnie TY mnie poklepałas po głowie i pierwsza strofe doceniłas;0) Amras: subiektywnie ale miło:P POzdrawiam Agata
nimue Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 a mięsem się nie rzuca - a więc sobą też nie wolno częstować spontanicznie a mnie najbradziej podoba sie to wlasnie przejscie :) nic dodac nic ujac, sledze dalej Twoje posty :)
Rekomendowane odpowiedzi