Tomasz_Biela Opublikowano 12 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 maczugi są ponadczasowe gadżety współczesnych pragnień o voodoo obwiniamy człowieka z wielu bogów nieraz możemy się nawracać niby od średniowiecza koło ma taki sam obwód równy tyle co paradoks przecież sprawy toczą się coraz wolniej oddycha świat wszedł w ludzi wydaje się morderstwo czy samobójstwo oszukują i tak przeczucia Życie na ziemi przeszło własne oczekiwania na wieczność nie ma szans Ziemia wciąż bawi psychopatów z nożem i nie tylko apokalipsa zaczęła się od pierwszej dziury w głowie
Espena_Sway Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Bielaczku, już w warsztacie mówiłam, kawał good work, najlepszy koniec plusowe buzi Łejeczka :*
Tomasz_Biela Opublikowano 12 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no właśnie nie oznacza ... ja się tutaj nie cofam tylko do koła oczywiście myślę że się zorientowałaś bywaj
Tomasz_Biela Opublikowano 12 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za upodobanie bywaj Bielaczek:*
Tomasz_Biela Opublikowano 12 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :] repeatsense ;]
Tomasz_Biela Opublikowano 12 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :] repeatsense ;] ironia losu, przecież nawet nie trzeba było szukać odpowiedzi na niebie zabiorę sobie drugą, trzecią, czwartą i ostatnią zwrotkę na pamiątkę no nie trzeba ... można szukać wszędzie :) miło (wbrew pozorom) że wyrywasz część moich synów :P albo części do marynowania :P he bywaj
M._Krzywak Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 zaczne od końca - puenta wyszła katastroficznie, a popatrz, ile ta apokalipsa juz trwa :) A końca nie widac. z wielu bogów nieraz możemy się nawracać od wielu bogów możemy się nieraz odwracac ??? - moje widzenie dwuwersu. A tekst - do myślenia, to bardzo dobrze, za to zaplusuje. Pozdrawiam.
Nechbet Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 przecież sprawy toczą się coraz wolniej oddycha świat wszedł w ludzi najbardziej podoba mi sie ta strofa i ten ciekawy zabieg jaki w niej zastosowales, czyli jakby przerzutnia po pierwszym wersie ale ona zarazem jest poczatkiem nowego wersu i sie z nim ładnie łączy, przynajmniej ja to tak odbieram:) w przeciwienstwie do Pana Krzywaka mi pointa bardzo sie podoba, to nic ze apokalipsa moze juz taka ograna, to fakt ze trwa juz tyle czasu i nic, ale podoba mi sie to ze zaczela sie od pierwszej dziury w głowie:) moim zdaniem, choc ja nie za wiele sie znam, bardzo dobry wiersz, konsekwentnie prowadzisz mysl az do samego konca, spokojnie, niby prosto a jednak niebanalnie i text zatrzymuje na pewno, wiec ogromny plus:) pozdrawiam cieplutko:)
Tomasz_Biela Opublikowano 13 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ciekawa propozycja ale jednak uparcie zostanę przy swojej dobrze że jesteś szczery i wygarnąłeś że tekst nie jest dla ciebie albo właściwie puenta bywaj
Tomasz_Biela Opublikowano 13 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. widać różnie można odbierać puentę i tekst dla kogoś musi zostać zawsze jakieś "ale" :) dzięki bywaj Natibet ;) tak po swojemu :P miękko się czyta :]
Rekomendowane odpowiedzi