Mea Liberta Opublikowano 6 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 jakubowi mój dom był tylko przechodni jak poczekalnia w tle na ścianie wisiały okna - czułeś w nich swoje odbicie i ciężki wzrok afisz skrzydeł rozwinął się szeleszcząc złowrogo pod niebem szumiała cisza osadzając się powoli na kredowym sklepieniu właśnie ona - jeden kwiat w którym pąk i kolec a pierwsze tylko moje
Luthien_Alcarin Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 bardzo Mea :)uliryczniłas się ... hmmm..tylko któremu Jakubowi? POzdrawiam Agata
Arkadiusz Nieśmiertelny Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 No i znów do kogoś, a więc moja ocena 1) nie jest taka jaka powinna być 2) jest właściwie zbędna... no ale cóż - wiersz coś w sobie ma. Co na to Jakub? pozdrawiam /Arek
Mea Liberta Opublikowano 6 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Jakub jest tu sprawą jakby na marginesie kreśloną i nie wiem, czy kiedyś tu zajrzy:) w każdym razie powinien skupiac na sobie jak najmniej uwagi;) niemniej - dziękuję i pozdrawiam
Kirke szalona Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Piękne, plusuję oczywiście i pozdrawiam! Asia
Mea Liberta Opublikowano 6 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 jak to nie wiesz, czy wolno? jejku.. coś zrobiłam?!:P nie wiem, nie wiem, w każdym razie za komentarze serdecznie dziękuję i odzdrawiam (równie serdecznie) ;)
Rekomendowane odpowiedzi