piernik Opublikowano 31 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 jabłkiem niezgody prosto w niego był nagi niczym Dawid ale to mi nie przeszkadzało bo jak nagość może powstrzymać kiedy może właśnie teraz nienawidzę pożądam wstydzę właściwie trudno mi powiedzieć dlaczego rzuciłem nagle teraz jest mi bliżej do niego dwie pestki między nami
Strange World Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 hm.... mnie sie podoba...
Regina Misztela Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 tylko końcówka, pestki są ok, ale jeszcze wrócę to głębszej analizy, czuję, że coś świeci;) pozdrawiam serdecznie Reginka
M._Krzywak Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Powiem szczerze, że któryś raz z rzędu podchodzę do tego tekstu i dalej nie rozumiem sytuacji lirycznej, a nie chce palnąc głupstwa, z czym to mi się kojarzy :) Pozdrawiam w takim razie tylko.
piernik Opublikowano 1 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Zycze powodzenia w rozwazaniach. nagosc, wstyd, nienawisc... bye
M._Krzywak Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no właśnie, peel w l. poj., nagi Dawid i w srodku to pożądanie. Widzę trop grecki, to na pewno, pomieszany z biblijnym. Ciężkie to, ale to dobrze :)
Rekomendowane odpowiedzi