Tomasz_Biela Opublikowano 31 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 dosyć wywodów na temat życia na wdechu religii drzewka bonsai to pokolenie wygnanych z raju skoro to nie nasz zwyczaj to kruszy nie tylko korzenie Polaków jak nadmiar chrustu do pieca narodów omdlewający widok kwiatoofiar które w przeciwieństwie patrzą się jak ludzie na cmentarzach groby jak pokój i kuchnia i cały dom to czego niedoceniamy usycha bez pielęgnacji czegokolwiek co zakwitłoby nawet w domu nie zapominajmy o żołnierzach gdybyś chryzantemę włożył do książki grubszej o tematyce chorób może nie ucierpiałbyś na sklerozie która prowadzi do uśmiercenia koncentracji przykre jest że nie poszedłeś na pogrzeb Babci która jako prezent podarowała Ci kiedyś książkę o chorobach wiesz tyle co o człowieczeństwie skleroza jest podstawowym nasieniem beznadziejnej krzyżówki która w braku doświadczeń wyrasta odwróconymi krzyżami
Stefan_Rewiński Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Patriotycznie, filozoficznie, poetycznie, fajnie.
Tomasz_Biela Opublikowano 31 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję w takim razie :) bywajcie Stefanie :)
M._Krzywak Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Z przyjemnością mogę napisac, że to jest to ! Plusisko i pozdrowienia.
Ewa_Kos Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Tomku podczymuję moje zdanie.Nic nie ujmując dodaję plus i pozdrawiam ciepło. EK
Tomasz_Biela Opublikowano 31 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 M. Krzywak dzięki bywajEwa Kos również podtrzymuję podziękowania jak zawsze bywaj
Espena_Sway Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Bielaczku, moją opinię już znasz z warsztatu, nie będę się powtarzać. powiem tyle podoba się pozdrawiam buziolami Łejeczka :*
Tomasz_Biela Opublikowano 31 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no ja też nie :P podziękuję i pocałuję :* (no dobra) cmoknę ;) bywaj
Regina Misztela Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 przykre jest że nie poszedłeś na pogrzeb Babci która jako prezent podarowała Ci kiedyś książkę o chorobach wiesz tyle co o człowieczeństwie - o to jest to;) Tomku ten fragment śliczny, reszta też ładna, podzielam opienię innych, ale zastanów się czy niekieedy nie jest zbyt patetycznie, może usunąć jakiś zbędny przymiotnik, proponuję, przy takim wierszu przeczytać samemu kilka razy i zobaczyć co razi. ogólnie plusowo pozdrawiam serdecznie Reginka
Tomasz_Biela Opublikowano 31 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przeczytam poczytam zaczytam się i jeszcze do niego wrócę jak coś ;) bo wracam :) dzięki bywaj
le_mal Opublikowano 1 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 i ten tytuł lepszy,a złe zło nie do końca złe;)
Tomasz_Biela Opublikowano 1 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mam nadzieję a może powinienem nie mieć ;)
Tomasz_Biela Opublikowano 1 Lutego 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a nie wiem nazwiesz jak nazwiesz ja nie powinienem nazywać :P
Marta Maćkowska Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 wyrwalam troche z kontekstu "to czego niedoceniamy usycha " bo przypomina trochę moje zachowanie... a wiersz jest interesujący... uderza i skłania do refleksji - takie przynajmniej odniosłam wrażenie :)
Rekomendowane odpowiedzi