Marianna Opublikowano 25 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 I Nie ma żadnego poświęcenia w moich słowach Ani w myślach Chociaż wygląda to na trud Czyny bezinteresowne bez podtekstów ukrytych znaczeń II Tylko trud istnienia Nie Raczej ból i dramat Czasem radość III Może któregoś dnia to się zmieni IV I zobaczę zachwyt w Twoich oczach
Julia Valentine Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 moim zdaniem fatalne; od początku do końca; pozdrawiam serdecznie
Marianna Opublikowano 25 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Do Julii Nie wszystko wszystkim musi się podobać, więc nie mam Ci za złe tego komentarza (choć miły to on nie jest :D ). Chciałabym Cię jednak prosić, żebyś napisała co dokładnie jest takie "fatalne"- chętnie to poprawię ;) Pozdrowienia
Marianna Opublikowano 25 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Jeszcze raz do Julii Hej, a może Ty po prostu nie zrozumiałaś tego, co napisałam??????
Julia Valentine Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 wersyfikacja - taka lekka enteromania; treść banalna - zrozumiałam ją, wierz mi (pomęczyłam się i przeczytałam kilka razy ten tekst); nie widzę też jakiegoś bardzo mocnego argumentu na taki podział; używasz utartych znaczeń i pokazujesz temat z ogranej perspektywy nie wprowadzając nic nowego; to by było, mniej więcej, tyle pozdrawiam serdecznie
M._Krzywak Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 proszę pokazac mi chociaż jeden chwyt poetycki i nie tłumaczyc się, że to jest poezja współczesna, albo wiersz biały. To technika. A treśc nie lepsza. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi