Tali Maciej Opublikowano 22 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 kłotrąbiaste artystycznie utopione nie lada sztuka pod powierzchnią z perspektywy nad łagodną kreską łabędzioszare pływają barwami lustrzanie w od-DALI autoportret drzewa krzaki i... obramowanie
M._Krzywak Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 jakby nie napisac, żeby nie pzresłodzic. Hm, nie było to pisane w autobusie, ani nie jest to jeden z pierwszych wierszy :) kłotrąbiaście fajne, jak nie lepsze. Pozdrawiam.
Miłka Maj Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Jeśli to DALI /jak sądzę/ to już go lubię :) pozdrawiam/ V.
Ewa_Kos Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Witaj. Też tak skojarzyłam jak poprzedniczka,podoba się to ''podwójne widzenie''i nałożenie ''sztuki na sztukę'' Pozdrawiam serdecznie. EK
Tali Maciej Opublikowano 23 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. muszę cię rozczarować bo niestety wiersz pisałem w sobotnią podróż do bielska,choć fakt wiersz mi chodził po głowie od dawien dawna tylko nie umiałem go ubrać w słowa tą wersję traktuję jako szkic i jeszcze będę dodawał bo puenta moim zdaniem jest urwana ale miło że się podobał nisko isę kłaniam i pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 23 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bingo
Tali Maciej Opublikowano 23 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. fajnie słyszeć takie słowa nisko się kłaniam i pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 23 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj z chęcią bym zobaczył dzie wuszkę tazając się po uszy w wierszydle a nie boisz się że byś się upaprała farbą hie hie nisko się kłaniam i pozdrawiam
Regina Misztela Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 pierwsze słowo już zapowiedziało całą zabawę;) pozdrawiam serdecznie Reginka
Tali Maciej Opublikowano 23 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. (-:
Kirke szalona Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Świetna zabawa słowem, niezłe neologizmy, wszystko ładnie poskładane z pewnym niepokojem i próbą zwowdzenia czytelnika na manowce. Zagadkowo skłębione by czytelnik musił wysilić zamarznięte komórki. Pozdrawiam cieplutko! Asia
Tali Maciej Opublikowano 23 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 dzieki za odwiedzinki, ty mi tu takie ładne słowa a ja ci krytycznie przy wierszu, aż mi głupio nisko się kłaniam i pozdrawiam
Kirke szalona Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Maćku! To nie jest Kółko Wzajemnej Adoracji, cenię sobie szczere opinie a nie lukrowane. Jak się podoba to oki a jak nie to też dobrze i fajnie wiedzieć co zgrzyta. Nie bój żaby jak mi jakiś Twój się nie spodoba napiszę krytkę tak jak będę czuła :-) Z uśmiechem :-) Asia
Eugen De Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Treściowo i z nazwiska - surrealistycznie! Nawet, gdy nie rozumiem pierwszego wersu- odpowiem pozytywnie - tak!Pozdrawiam.
Tali Maciej Opublikowano 23 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za odwiedziny, pierwsza fraza opisuje to odbicie słoni w lustrze wody stąd kłotrąbiaste i utopione, artystycznie miało dać do zrozumienia że tu mowa o sztuce a nie o zabijaniu nisko się kłaniam i pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 23 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chyba że malują palcem na szybie hie hie pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 23 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. trzymam Cię a słowo pozdrawiam również z uśmiechem
Tomasz_Biela Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 no tak "podwójne widzenie" he :) tutaj czuć już typowo ale jeszcze nie tak mocno twój styl mniejsza forma mniej wszystkiego ale ciekawie chociaż nieco chaotycznie bywaj
Tali Maciej Opublikowano 23 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. co do mojego stylu, to nie ma u mnie jeszcze czegoś takiego, bo ostaynio to i piszę rymem i na bialo nawet powróciłem do praozy i majstruję opowiadanko, więc jak na razie to cały czas szukam dzięki za odwiedzinki nisko si klaniam i pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi