Marny_Poeta Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Siedzieć samemu w nocy - to lubię, liczyć Twoje gwiazdy, chodź wiem, że i tak się ich nie doliczę. Siedzieć samemu w nocy - to lubię, wtedy siebie słyszę i Ciebie czuję I wiem, że w końcu dotkniesz mnie, chodźby oddechem. Siedzieć samemu w nocy - to lubię, bo nocą jestem tym kim w dzień pragnę, być. Na wzór Twój, człowiekiem . . .
Marny_Poeta Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 noo proszę, proszę - komentujcie :)
natalia Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ja lubię takie wiersze, więc mnei się baardzo podoba :) powtórzenie mimo że, w tak małym tekście nie razi...chyba,....w sumie, wiesz?, jakbyś pominął go to byłoby jeszcze śliczniej :) Serdecznie pozdrawiam Natalia
Adam_Miks Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niezły, tylko patrz wyżej
Piotr Sanocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Co to??? Nie chcę być tutaj złośliwy, ale ten wiersz nie nadaje się do komentowania. Nie wiem, jak ktoś kto siedzi może liczyć gwiazdy, to chyba trochę trwa, a jego już kregosłup chyba boli. Te powtórzenia wogóle mi nie pasują ... Pozdrawiam serdecznie PS. Brak tutułu to najgorsze co może się przydażyć wierszu. To tak jakby był człowiek bez imienia - całkowity brak szacunku do sztuki :(
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Moze brak tytulu ma pokazac marnosc czlowieka, to jak malo jest wazny.Moge sie mylic.Lubie takie proste, jasne wiersze.A najbardziej podobaja mi sie pomyslowe zakonczenia i za to cie dzis Marny pochwale..
Marny_Poeta Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie traktuj wszystkiego doslownie, hmmm i wiesz wole zeby moj wiersz nie mial tytulu niz zeby mial tytul w ogole nie zwiazany z tematem wiersza mimo wszystko tytul jest bardzo wazny, ale nie koniecznya z tym brak szacunku to pozwolisz ze nie bede komentowal pozdrowienia
BeZDoMnA_ŁzA Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 sama w nocy siedzieć- nie lubię nie liczę gwiazd Twych bo nie ma Ciebie i mimo Twojej nieobecności ciągle czuję oddech szeptu na włosach dotyk marzeń na ustach dnia wogóle nie potrzebuję bo tylko nocą Ciebie czuję...
Marny_Poeta Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmmmm.....mozesz mnie oswiecic?? bo jesli mial byc to wiersz to hmmm.... :) [sub]Tekst był edytowany przez Marny_Poeta dnia 22-11-2003 22:03.[/sub]
BeZDoMnA_ŁzA Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 hmm... ..o jakie oswiecenie chodzi Tobie???... ..hmm... powiem tak..ech... byc moze nie powinnam tak pisac..ale...gdy przeczytalam Twoj wiersz..to jakos tak chcialam ...a raczej nie chcialam a przerobilam go sobie na ..na to ..co ja czuje... ..nie powinnam.. ..przepraszam.... ...te slowa...byly ...bardziej do kogos kto ich nigdy nie przeczyta niz ... ..niewazne.. to juz jest niewazne... ..jesli urazilam ...przyjmij przeprosiny ...
Marny_Poeta Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 no ale chodzi mi o to ze spojrz na poczatku piszesz ze nie lubisz siedziec w nocy ,a na koncu ze tylko noca go czujesz wiec o co chodzi?? no chyba ze tak mialo byc, nie czuje sie urazony zwariowalas chyba. nie przepraszaj. pozdrowienia
BeZDoMnA_ŁzA Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 napisalam ze nie lubie siedzie....- Sama....
Marny_Poeta Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 hmmm...moj blad wybacz...juz sie nie wypowiadam
Rekomendowane odpowiedzi