Stefan_Rewiński Opublikowano 15 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 młody pan jesteś dopiero sześćdziesiątka jeszcze można panie rewiński a sąsiad już pięć lat w kanadzie zielone to przysyła a łania panie sama potrzebuje skocz pan po bąbelki do srebrnej góry i wal pan bo jak zaniedbasz to w niebie się będziesz smażył panie rewiński
angel13 Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 fajny wiersz! Zwłaszcza tytuł urzeka Dodry pomysł z tym smażeniem w niebie.... Pozdrawiam
Stefan_Rewiński Opublikowano 15 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Dz aniołku feralny, dawaj coś swojego.
Fanaberka Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Gawędziarz? :-DDDD Pozdrawiam. Fanaberka :-)
jacek_sojan Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 oryginalne, panie Rewiński; własny styl pan wypracowałeś, panie Rewiński; teraz, panie Rewiński, wal pan dalej; /!!!
Stefan_Rewiński Opublikowano 16 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Dz Jacku, panie, bardzo, również za nazwanie stylu, superowo.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Filuternie Panie Rewiński. No, no, kolejny dobry uczynek. Zbieraj Pan zasługi to może do nieba trafisz.
kalina kowalska Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 jeśli "dopiero sześćdziesiątka" to "wal pan" śmiało ;) fajny pozdrawiam
Stefan_Rewiński Opublikowano 16 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dz panie Jacku. Mam nadzieję, że w tym niebie, to się razem posmazymy w niemęskim towarzystwie, za karę.
Stefan_Rewiński Opublikowano 16 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kalina Kudriawaja, nie poniał "gówniarstwo męczy". Can You explain a little bit?
kalina kowalska Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 fakt, za duży skrót myślowy chodzi o to, że ja sobie cenię "dojrzałość", bo mnie małolaty męczą tu na forum i w ogóle :) pzdr
Stefan_Rewiński Opublikowano 16 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To może...
Ewa_Kos Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Bardzo lubię klimaty w wierszach z ''tej serii'' Z przyjemnością je czytam, bo posiadają jeszcze taką swoistą wymowę.Podoba się bardzo,pozdrawiam serdecznie. EK
Stefan_Rewiński Opublikowano 16 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Ewo, dzięki. ja też lubię Twoje wiersze, ale nie idż zbyt daleko w abstrakcje, bo współczesnie. Całuję w pępek, oczywiscie.(a propos, masz kolczyk?).
Roman Bezet Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Styl stylem, Panie, ale logiki trochę nie zawadzi, nawet po bąbelkach ;Da łania panie sama potrzebuje skocz pan po bąbelki do srebrnej góry i wal pan bo jak zaniedbasz to w niebie się będziesz smażył - bo mnie się, Panie, wydaje, że sąsiad (taka Mutter Courage?), dba raczej o Pana zdrowie, więc dlaczego straszy piekłem? Człowiek sześćdziesięcioletni (oczywiście, że teoretyzuję) albo ma prostatę, albo uprawia sporty i takie inne. To piękna idea. Szlachetnie się Pan włączył w problem rewitalizacji. dyg, dyg b PS. Czytam to jako kalkę? (czego i dlaczego? - oto jest pytanie!) ;D
Stefan_Rewiński Opublikowano 17 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mam zabełtane pod kopułą panie Bezet, ratunku!
Rekomendowane odpowiedzi