Miłka Maj Opublikowano 13 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Temat taki tu wymieniam w Matkę-Polkę się zamieniam. Mam dwie córcie: pięciolatkę, Maję- ta ma niezłą gadkę i Milenkę (trzy 1/2 roczku) dorównuje siostrze kroczku ;) Koleżanki Karolinka to „rasowa” jest dziewczynka: na skrzypeczkach pięknie gra, w szkole same szóstki ma! Me dziewczynki (obydwie), granie z nutek mają….gdzie?... i na judo idą sobie ćwiczyć pady i sposoby jak to trzeba postępować, żeby kogoś …przystopować! Już imprezy mają swoje (czyżby poszły w ślady moje?) i w niedzielę przyszłą idą Jeremiemu „sto lat” śpiewać. Ten Jeremi od dwóch lat przyćmił mego dziecka świat, i problemu by nie było… ale Mila się wkurzyła! Teraz w domu wojnę mam, bo „Elemi mnie tocha!” „Nie! To mój jest przecież chłopak!” „Ale tochać to mnie tocha!”… Tak już od tygodnia słyszę, która jego, ledwo dyszę, bo w tym cały jest ambaras, że obydwie chcą go naraz!
le_mal Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 przeurocze Twe córeczki mocno tochasz Te Gwiazdeczki.:)
Stefan_Rewiński Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 kiedys robiłem szybciej dzieci od tego limereci
Ewa_Kos Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 kiedyś / chodziłem i przodem i tyłem robiłem szybciej /pewnie młodszy byłem dzieci / uciechy miały co nie miara od tego / w cuda wróciła wiara limereci / - właśnie się zmieniłem
le_mal Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 trzeba się zmienić;) jak wiek nakazuje co roczek każda potrawa lepiej smakuje.
stanislawa zak Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Miłka miała córcie dwie jedna mała ,druga nie. obie mama tocha, bo mama dobra gospocha.
Miłka Maj Opublikowano 16 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Z tą gospochą różnie bywa, czasem też się głowa kiwa ale dzieci - to wiadomo -najkochańsze oczka w głowie :)
Rekomendowane odpowiedzi