ferneta Opublikowano 9 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zaraz się biorę za odkurzanie mama juz zrobiła pranie, jest tak czysto wszędzie bo to dzisiaj ksiadz po kolędzie. ładnie się ubrałem, słucham pozytywnej melodii to zasługa księdza, który po kolędzie chodzi. Od poczatku roku nic nie palę, jestem taki zdrowy, czysty, dzisiaj ksiadz poświęci moje mieszkanie, dzisiaj ksiadz poświęci moje myśli. I czytam słowa z pisma oczywiście tego świętego i nawracam się na księdza tego nieskorumpowanego
M._Krzywak Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Nie rozumiem, czy to żart, czy to serio. Ale tak czy siak - nie. Pozdrawiam.
ferneta Opublikowano 9 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 taki żart z dystansem a dlaczego nie interesuje mnie bo łatwo powiedzieć nie ?
M._Krzywak Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 dlaczego ? 1 - albo są rymy, albo nie, titaj nie widzę zdecydowania. Początek się rymuje, a dalej siada, tak, że nawet rytmu nie utrzymije i wychodzi dukanie. 2 - treśc - może i pomysł był, ale oddany jest blado. To jest tylko moje zdanie, o tym też prosze pamiętac... Pozdrawiam.
ferneta Opublikowano 9 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 to cenne uwagi a ja ich potrzebuję bo mam świadomość słabego stylu, rozumiem dziękuję i pozdrawiam :)
Anna_M. Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 a ja zupełnie odwrotnie - podoba mi się jeśli bez ironii, z ironią - nie bardzo, bo takie trochę za silnie 'czepliwe', czy propagandowe, jakkolwiek to brzmi; ja tam marzę o takiej czystości... pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Michał ma rację że utwór jest niekonsekwentny, na początku myślałem że to coś w stylu limeryku, ale puźniej było na biało, ale w obu przypadkach słabo, mało orginalnie wręcz banalnie, także jestem na nie nisko się kłanaim i pozdrawiam
ferneta Opublikowano 10 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 dziękuję i pozdrawiam.
Tomasz Obłuda Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 stary ty czystasz jakąś poezje?? czy tylko słuchasz hip hopu?? zacznij czytać wsółczesną,klasyków i wogóle jak najwięcej
Rekomendowane odpowiedzi