Tali Maciej Opublikowano 8 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 też tak stwierdzam mianowicie że w pokera gram nad życie ale często rozbieranego i wracamy do wątku tamtego
le_mal Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 a ja gram w remika więc rozbieranie mnie nie dotyka.
Tali Maciej Opublikowano 8 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 choć od kart ja wolę Scrable i już po tym strasznym diable co mi chodzi po głowie i uparcie w tym słowie golizna golizna golizna bielizna bielizna bielizna nagość rozbieranie seksu przedawkowanie
le_mal Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 kiedy sex przedawkowany człowiek strasznie zmarnowany musi płyny uzupełnić aby znów zadanie spełnić.
Tali Maciej Opublikowano 8 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 dobra koniec tego wątek był o malowaniu więc teraz o chawtowaniu aby nie iść w stronę złego albo zamiast chawtowania lepsze o puszczaniu pawiów gdy jest dużo gapiów to jest godne zainteresowania
le_mal Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 nasza artystka -malarka chciała namalować caaały świat ale przeszkodził jej pewien chwat.
Tali Maciej Opublikowano 8 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 chwat, chwast czy chawt miała się z nim za panbrat więc go pierwej malowała puźniej tylko całowała i tak powstała para z ust ma się gust
le_mal Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 gdy ma się dobre gusta to tylko w usta.
Tali Maciej Opublikowano 8 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 dzięki za taką pasjonującą konwresację zapraszam więc na śniadanie bądź kolację do kolejnych rymowanek takich miłych niespodzianek nisko się kłanaim i pozdrawiam
le_mal Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 wracając do chwatów to często bywa tak że najpierw daje kwiat a potem z niego cham.
Tali Maciej Opublikowano 9 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 a od razu tam cham daje kwiatek dla dam by zdobyć serduszko szepnąć komplement w uszko zaprosić na potańcówkę wypić jarzeniówkę i hop do pod kołdre do łoża ło mój boże zasiej zboża
le_mal Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Ty masz zrazu taki plan żeby zboże zasiać sam no!panienka chce być miła leczna zbiory się nie godziła.
Aleksander_Szumanski Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Malarek Maciej Zaliczył dwanaście A Maćka przyjaciel Sto siedemnaście A by to była Liczba parzysta To ja drogi Maćku Zaliczyłem trzysta. A każda to jeszcze Do dzisiaj przychodzi Przyprowadza córki Tak mi się powodzi A jedna córeczka Nie miała gniazdeczka Ukradła mi pędzel Została cipeczka.
le_mal Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 dla Ciebie trzysta rzecz oczywista a co od Maćka Ty pączuszku wiem że się kocha w pewnym Kwiatuszku.
Tali Maciej Opublikowano 9 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 temat malarki rozwlekł się strasznie i w swojej treści zaskoczył rubasznie było o członkach i o chwatach o sprośnych myślach i żartach więc teraz by się puenta zdała ludziska pomoc by się przydała w trafnym jej uwieńczeniu i finale wątka zakończeniu
le_mal Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 Macieju miły toż nie bądź głupi ;) przecież tą bajkę ktoś od nas kupi do tego jeszcze będziesz bogaty pojedziesz sobie na koniec świata. Dzięki za miłe wieczorki!
Rekomendowane odpowiedzi